Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης σηκώνει το γάντι στον Τσίπρα: Εάν θέλει, μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς «κύκλους» και «διαρροές»

Κασσελάκης σηκώνει το γάντι στον Τσίπρα: Εάν θέλει, μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς «κύκλους» και «διαρροές»
Με το «βλέμμα στραμμένο»   στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στις 7-8 Σεπτεμβρίου
Ο Στέφανος Κασσελάκης στέκεται απέναντι σε όσους τον επικρίνουν και ζητούν εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί ο ίδιος για τα τεκταινόμενα στο κόμμα χωρίς «κύκλους» και «διαρροές».
Σε συνέντευξη στην «Real» την Κυριακή 31 Αυγούστου 2024, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «αυτό που διαφαίνεται είναι ένα σχέδιο για ένα νεφελώδες κεντροαριστερό σχήμα – «κουρελού», που φιλοδοξεί να συστεγάσει ηττημένα πολιτικά σχέδια, είτε μιλάμε για το όλον ή ένα τμήμα του ακόμα και σήμερα σημιτικού ΠΑΣΟΚ, είτε για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς».
Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε πως «θα περίμενα τουλάχιστον από τον Αλέξη Τσίπρα να μην ανέχεται διάφοροι αυτόκλητοι ερμηνευτές του να μιλούν ή να γράφουν, υπονοώντας ότι τον εκφράζουν», για να σημειώσει χαρακτηριστικά πως «όλοι αυτοί συρρικώνουν το προφίλ του από πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού παράταξης σε αρχηγό ομάδας».
«Αν θέλει, μπορεί να τοποθετηθεί ο ίδιος για τα τεκταινόμενα στον χώρο μας, χωρίς ‘κύκλους’ και ‘διαρροές’. Καθαρά και ανοιχτά, όπως τοποθετήθηκε την ημέρα έναρξης του Συνεδρίου μας τον Φεβρουάριο και η τοποθέτησή του απαντήθηκε από το συνεδριακό σώμα», προσέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζει να τοποθετηθεί και στο ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής εναντίον του το επόμενο Σαββατοκύριακο, στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος στις 7-8 Σεπτεμβρίου.
«Αν υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι ήρθε η ώρα για μία ακόμα προεδρική εκλογή, μόλις έναν χρόνο μετά την εκλογή μου, μπορούν να θέσουν επίσημα την πρότασή τους στην επερχόμενη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής», σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολάκης και Λινού

Αναφερόμενος στις εξελίξεις σχετικά με τον Παύλο Πολάκη, αλλά και στην υπόθεση της Αθηνάς Λινού, ο κ. Κασσελάκης υπογραμμίζει ότι «δεν υπάρχει καμία κίνηση στρατηγικής πίσω από τη διαγραφή της κ. Λινού.
Ο Παύλος Πολάκης είναι ένα άλλο, ξεχωριστό θέμα.
Δεν διεγράφη γιατί κατήγγειλε την κ. Λινού», καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης