Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το μυστικό της Ρωσικής επιτυχίας - Οι ρωσικές δυνάμεις υπερφορτώνουν την ουκρανική αεράμυνα με ψεύτικα drones

Το μυστικό της Ρωσικής επιτυχίας - Οι ρωσικές δυνάμεις υπερφορτώνουν την ουκρανική αεράμυνα με ψεύτικα drones
Ένα από τα μυστικά της ρωσικής επιτυχίας είναι η χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών που αποσκοπούν στην υπερφόρτωση της ουκρανικής αεράμυνας κατά τη διάρκεια των μαζικών επιθέσεων
Οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποιούν ψεύτικα UAV κατά τη διάρκεια μαζικών επιθέσεων στις υποδομές της Ουκρανίας.
Πηγές του ουκρανικού στρατού μοιράστηκαν πλάνα από ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που αναχαιτίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός από τα πρόσφατα κύματα επιδρομών στις πίσω περιοχές της Ουκρανίας.
Το άγνωστο τζετ UAV δεν είχαν εκρηκτική κεφαλή.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας εξαπολύουν καθημερινά μαζικά κύματα χτυπημάτων στα οπίσθια της Ουκρανίας.
Δεκάδες ρωσικά drones και πύραυλοι στοχεύουν την ουκρανική στρατιωτική και βιομηχανική υποδομή.
Τα καταστροφικά αποτελέσματα των ρωσικών επιδρομών είναι το αποτέλεσμα της εξάντλησης της ουκρανικής αεράμυνας παρά τη βοήθεια πολλών δισεκατομμυρίων και τις μεγάλες στρατιωτικές προμήθειες από το ΝΑΤΟ.
Ένα από τα μυστικά της ρωσικής επιτυχίας είναι η χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών που αποσκοπούν στην υπερφόρτωση της ουκρανικής αεράμυνας κατά τη διάρκεια των μαζικών επιθέσεων.
Τα συντρίμμια των drones που ανακάλυψε ο ουκρανικός στρατός έδειξαν ότι τα ψεύτικα UAV δεν μετέφεραν εκρηκτικά και δεν ήταν εξοπλισμένα με οπτικά και άλλο αναγνωριστικό εξοπλισμό.
Κυνηγώντας τα δολώματα, οι ουκρανικές δυνάμεις αεράμυνας σπαταλούν πολύτιμους πυραύλους και στο τέλος δεν μπορούν να αποκρούσουν τα χτυπήματα με UAV καμικάζι και πυραύλους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης