Τελευταία Νέα
Διεθνή

Daniel Davis (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Οι Ουκρανοί υπέστησαν πανωλεθρία στο Kursk και πλέον υποχωρούν

Daniel Davis (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Οι Ουκρανοί υπέστησαν πανωλεθρία στο Kursk και πλέον υποχωρούν
Οι ανεπανόρθωτες απώλειες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kursk θα έχουν ισχυρό αρνητικό αντίκτυπο στις δυνατότητες του ουκρανικού στρατού σε όλες τις κατευθύνσεις του μετώπου, σύμφωνα με τον Daniel Davis
Οι δυνάμεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που επιτέθηκαν στην περιοχή του Kursk αποδυναμώθηκαν σημαντικά και αναγκάζονται να υποχωρήσουν, έχοντας μεγάλες απώλειες σε εξοπλισμό και στρατιώτες, δήλωσε ο απόστρατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ Συνταγματάρχης Daniel Davis.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ανεπανόρθωτες απώλειες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kursk θα έχουν ισχυρό αρνητικό αντίκτυπο στις δυνατότητες του ουκρανικού στρατού σε όλες τις κατευθύνσεις του μετώπου.
«Όταν η Ουκρανία διείσδυσε για πρώτη φορά στην περιοχή του Kursk, προκάλεσε σάλο στα μέσα ενημέρωσης και βραχυπρόθεσμη τόνωση του ηθικού των Ουκρανών.
Αλλά τώρα η επίθεση ατόνησε, οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν βαλτώσει και η Ρωσία αρχίζει να σπρώχνει μεθοδικά την πρώτη γραμμή προς τα πίσω.
Και η Ουκρανία δεν έχει αρκετό ανθρώπινο δυναμικό για να συνεχίσει να το στέλνει σε αυτή την περιοχή», σημείωσε ο Daniel Davis.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης