Τελευταία Νέα
Διεθνή

Volodin (Ρωσία): Η συντριπτική ήττα Scholz δείχνει ότι οι Γερμανοί δεν θέλουν να χάσουν τη χώρα τους

Volodin (Ρωσία): Η συντριπτική ήττα Scholz δείχνει ότι οι Γερμανοί δεν θέλουν να χάσουν τη χώρα τους
Η απώλεια των φθηνών ρωσικών ενεργειακών πόρων έχει καταστήσει τη γερμανική βιομηχανία μη ανταγωνιστική
Η ήττα του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) του καγκελάριου της Γερμανίας Olaf Scholz στις εκλογές στα κρατίδια της Θουριγγίας και της Σαξονίας έδειξε ότι η κυβέρνηση του είναι αντιδημοφιλής και ότι οι Γερμανοί πολίτες δεν θέλουν να χάσουν τη χώρα τους, δήλωσε ο πρόεδρος της ρωσικής Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin.
«Οι Γερμανοί είπαν στον Scholz να φύγει.
Το κόμμα του υπέστη συντριπτική ήττα στις εκλογές των κρατιδίων στη Θουριγγία και τη Σαξονία, καταλαμβάνοντας την 5η και την 4η θέση αντίστοιχα, περνώντας μετά βίας το απαιτούμενο όριο του 5%.
Δεδομένων των αποτελεσμάτων στη Σαξονία και τη Θουριγγία, είναι δύσκολο να δούμε πώς ο ίδιος και η κυβέρνησή του μπορούν να ηγηθούν της Γερμανίας για έναν ακόμη χρόνο. Τα αποτελέσματα των εκλογών έδειξαν: Οι Γερμανοί πολίτες δεν θέλουν να χάσουν τη χώρα τους», έγραψε ο Volodin στο κανάλι του στο Telegram.
Τόνισε ότι η γερμανική οικονομία βρίσκεται σήμερα σε κρίση, οι εταιρείες μετακινούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και η απώλεια των φθηνών ρωσικών ενεργειακών πόρων έχει καταστήσει τη γερμανική βιομηχανία μη ανταγωνιστική.
«Ο Scholz έσυρε τη χώρα του στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Σήμερα η Γερμανία είναι ο κύριος προμηθευτής όπλων του ναζιστικού καθεστώτος στο Κίεβο και του χορηγού του.
Όλα αυτά συμβαίνουν όχι μόνο στο πλαίσιο της οικονομικής στασιμότητας, αλλά και μιας αναποτελεσματικής μεταναστευτικής πολιτικής», πρόσθεσε ο κορυφαίος αξιωματούχος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης