Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027 στην 88η ΔΕΘ

Το Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027 στην 88η ΔΕΘ
Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πορεία και τις νέες ευκαιρίες που προσφέρονται στο πλαίσιο των δράσεων του Προγράμματος
H 88η Διεθνής ‘Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 – 15 Σεπτεμβρίου 2024, υποδέχεται το Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027.
Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πορεία και τις νέες ευκαιρίες που προσφέρονται στο πλαίσιο των δράσεων του Προγράμματος, στο Περίπτερο 15, Stand 43 του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Στο πλαίσιο της ΔΕΘ, θα πραγματοποιηθεί, επιπλέον, το Σάββατο, 7/9/2024 και ώρα 14.00 - 15.00, η εκδήλωση με τίτλο «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση: Μένουμε στον τόπο μας. Περνάμε σε νέα εποχή!», στο χώρο του Περιπτέρου.
Στην εκδήλωση, την οποία θα συντονίσει ο Διοικητής της ΕΥΔΑΜ κ. Πελοπίδας Καλλίρης, θα μιλήσουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Αμανατίδης, ο Περιφερειάρχης  Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Πτωχός, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε. κα Δέσποινα Γκαράνη και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας κα Ισμήνη Παπακυρίλλου.
Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό, ενώ ολόκληρη η ενημερωτική εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά με ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα.

TIF88_LOGO_GR.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης