Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρωσικά χτυπήματα σφυροκόπησαν τα εργοστάσια Artem και Antonov της ουκρανικής στρατιωτικής βιομηχανίας στο Κίεβο

Ρωσικά χτυπήματα σφυροκόπησαν τα εργοστάσια Artem και Antonov της ουκρανικής στρατιωτικής βιομηχανίας στο Κίεβο
Kαταστράφηκαν ενεργειακές εγκαταστάσεις και το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα της Ουκρανίας, το οποίο εκτελούσε την παραγωγή και επισκευή όπλων αεροσκαφών και πυραύλων, καθώς και χώρους συναρμολόγησης και αποθήκευσης UAV και προσωρινές θέσεις σχηματισμών και ξένων μισθοφόρων
Ένα τεράστιο νέο κύμα ρωσικών επιδρομών στις πίσω περιοχές της Ουκρανίας πραγματοποιήθηκε επιτυχώς διαλύοντας κρίσιμα στρατιωτικά εργοστάσια.
Ο ρωσικός στρατός ισχυρίστηκε ότι η ομαδική επίθεση ξεκίνησε με όπλα μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα.
Ως αποτέλεσμα, καταστράφηκαν ενεργειακές εγκαταστάσεις και το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα της Ουκρανίας, το οποίο εκτελούσε την παραγωγή και επισκευή όπλων αεροσκαφών και πυραύλων, καθώς και χώρους συναρμολόγησης και αποθήκευσης UAV και προσωρινές θέσεις σχηματισμών και ξένων μισθοφόρων.
Μαζικά ρωσικά πλήγματα έπληξαν στόχους στην ουκρανική πρωτεύουσα Κίεβο.
Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν το έδαφος του μεγάλου εργοστασίου «Artem» στο Κίεβο.
Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης χρησιμοποιούνται για την παραγωγή κατευθυνόμενων πυραύλων αέρος-αέρος, κατευθυνόμενων αντιαρματικών πυραύλων, καθώς και για εξοπλισμό αεροσκαφών.
Ένας άλλος στόχος ήταν το εργοστάσιο Antonov, μια μεγάλη κρατική επιχείρηση της ουκρανικής αεροπορικής βιομηχανίας, που βρίσκεται στο Κίεβο.
Ρωσικά πλήγματα έπληξαν επίσης τον ουκρανικό στρατό στις συνοριακές περιοχές Kharkiv και Sumy.
Ρωσικοί πύραυλοι αναζητούν ουκρανικά συστήματα αεράμυνας που έχουν αναπτυχθεί κοντά στα ρωσικά σύνορα για να υποστηρίξουν τις συνεχιζόμενες στρατιωτικές επιχειρήσεις στο ρωσικό έδαφος.
Ένα άλλο σύστημα αεράμυνας S-300 φέρεται να καταστράφηκε από Iskander κοντά στο χωριό Nizhny Byshkin στην περιοχή του Kharkiv.
Περισσότερα χτυπήματα με πυραύλους Iskander έπληξαν την περιοχή ανάπτυξης ενός άλλου συστήματος αεράμυνας S-300 στα περίχωρα του Sumy.
Ένα ουκρανικό σύστημα αεράμυνας Buk-M1 μαζί με το στρατιωτικό προσωπικό καταστράφηκε κοντά στο χωριό Novaya Sich.
Επιπλέον, ρωσικά χτυπήματα ακριβείας κατέστρεψαν τρεις εκτοξευτές του αμερικανικού HIMARS MLRS 20 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη Sumy.
Από την άλλη πλευρά, οι ουκρανικές δυνάμεις επιχείρησαν χτυπήματα στα ρωσικά μετόπισθεν.
Μετά από μια μαζική επίθεση με περισσότερα από 150 UAV πριν από δύο ημέρες, μόνο δύο drones πέρασαν… τα υπόλοιπα 148 καταστράφηκαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης