Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης σε Λινού: Της υποκρισίας το ανάγνωσμα - Φίλοι δεν υπήρξαμε ποτέ - Κακώς σεβάστηκα την πρόταση του Τσίπρα

Πολάκης σε Λινού: Της υποκρισίας το ανάγνωσμα - Φίλοι δεν υπήρξαμε ποτέ - Κακώς σεβάστηκα την πρόταση του Τσίπρα
Ο Παύλος Πολάκης έβαλε στο κάδρο και τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα
Σχετικά Άρθρα
Νέα επίθεση κατά της Αθηνάς Λινού, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, βάζοντας στο κάδρο και τον Αλέξη Τσίπρα.
Με αφορμή τις δηλώσεις της κ. Λινού σχετικά με τη διαγραφή της από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο των καταγγελιών του Κρητικού βουλευτή, ο κ. Πολάκης υπογραμμίζει σε ανάρτηση του στα social media «Φιλοι δεν υπηρξαμε ποτέ ,πολυ περισσοτερο σημερα!».
Ο ίδιος υποστήριξε πως κακώς σεβάστηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, στις εκλογές του 2023 οπότε και η κ. Λινού συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσον αφορά το επεισόδιο στην επιτροπή της Βουλής, με συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Πολάκης επεσήμανε πως κι άντρας να ήταν τα ίδια ακριβώς θα έλεγε.
«Δυστυχώς για σένα όλα όσα απεκάλυψα ψάχνοντας να δω γιατί τόσο προσποιητό κλάμα, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ πως μέσω της ΑΜΚΕ ΠΡΟΛΗΨΙΣ παίρνεις παράνομα χρήματα από το δημόσιο, πληρώνεσαι με παράνομο τρόπο για υπηρεσίες που δεν προσφέρονται, συνεργάζεσαι με εταιρείες μιας χρήσης που ξεπλένουν χρήμα, πήρες τεράστιο ποσό για μελέτη που θα κρατούσε 7 χρόνια την επόμενη μέρα της υπογραφής της σύμβασης ενώ ήσουν και υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, έβαζες την ΑΜΚΕ να πληρώνει νοίκι σε κτήριο που σου ανήκει και έκρυβες έσοδα του ιατρείου σας μέσα στην ΑΜΚΕ!!» επισημαίνει ο κ. Πολάκης.
Polakis1_1.JPG www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης