Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 60χρονου ιερέα για ενδοοικογενειακή βία - Τον κατήγγειλε η πρεσβυτέρα, θα δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 60χρονου ιερέα για ενδοοικογενειακή βία - Τον κατήγγειλε η πρεσβυτέρα, θα δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο
Η 48χρονη πρεσβυτέρα τον κατήγγειλε στην αστυνομία
Χειροπέδες σε 60χρονο ιερέα στη Θεσσαλονίκη για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της πρεσβυτέρας ,πέρασαν οι αστυνομικοί.
Ο 60χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Η 48χρονη πρεσβυτέρα τον κατήγγειλε στην αστυνομία, μετά από καβγά στο σπίτι τους, υποστηρίζοντας πως ενώ η ίδια μαγείρευε «πέταξε τον κιμά από το μπαλκόνι και με υψωμένη γροθιά ήρθε πάνω από το κεφάλι μου και απαίτησε να σταματήσω να μαγειρεύω» .
Η ίδια κατήγγειλε ότι με τον ιερέα έχει συχνά προστριβές την τελευταία 2ετία, αφότου ξεκίνησε να εργάζεται, κατηγορώντας τον 60χρονο ότι της ασκεί ψυχολογική βία και της μιλάει απαξιωτικά εξυβρίζοντάς την, αλλά και πως το περυσινό καλοκαίρι είχε πάλι απευθυνθεί στην ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από καβγά για ασήμαντη αφορμή και τότε ο ιερέας φέρεται να την απείλησε ότι θα την σφάξει και θα την κρεμάσει.
Ωστόσο, η καταγγέλλουσα κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη εις βάρος του 60χρονου συζύγου της παρά μόνο να απομακρυνθεί από την οικία τους και να εκδοθεί περιοριστικός όρος μη προσέγγισής της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης