Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σημίτης: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πρωταγωνιστήσει ξανά το ΠΑΣΟΚ

Σημίτης: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πρωταγωνιστήσει ξανά το ΠΑΣΟΚ
«Σήμερα περισσότερο από ποτέ, ο προοδευτικός κόσμος ζητάει απαντήσεις»
Σχετικά Άρθρα
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης καταχειροκροτήθηκε στο χαιρετισμό του στην εορταστική εκδήλωση στο Ζάππειο για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και τη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη.
Ο κ. Σημίτης ανέφερε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πρωταγωνιστήσει ξανά το ΠΑΣΟΚ προσφέροντας το όραμα και το σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας προς μια προοδευτική κατεύθυνση.
«Κυρίες και κύριοι, αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Υπήρξα συνιδρυτής του ΠΑΣΟΚ την 3η του Σεπτέμβρη του 1974. Στην πορεία αυτή των 50 ετών, αντιμετωπίσαμε αντιξοότητες και προκλήσεις, αλλά καταφέραμε να βάλουμε τα θεμέλια για μια πιο δημοκρατική Ελλάδα, με μεγαλύτερη κοινωνική συνοχή και με ισχυρή παρουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ, ο προοδευτικός κόσμος ζητάει απαντήσεις και κυρίως μια διέξοδο για να μπορέσει να ελπίσει ξανά. Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις αυτές, προσφέροντας το όραμα και το σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας προς μια προοδευτική κατεύθυνση. Είναι μία ευκαιρία. Οι ευκαιρίες δεν είναι άπειρες.
Εδώ και τώρα, λοιπόν, προχωράμε μπροστά, με γνώση, δύναμη και τόλμη. Θα πετύχουμε», είπε ο κ. Σημίτης στη σύντομη ομιλία του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης