Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα από τη Μόσχα: Το ένταλμα σύλληψης δεν θα περιορίσει τις επαφές του Putin

Μήνυμα από τη Μόσχα: Το ένταλμα σύλληψης δεν θα περιορίσει τις επαφές του Putin
Η παγκόσμια πλειοψηφία έχει ένα πολύ ευρύτερο όραμα για τις προοπτικές της διεθνούς συνεργασίας από τις παρωπίδες του ΔΠΔ διαμηνύει το Κρεμλίνο
Σχετικά Άρθρα
Σαφές μήνυμα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ότι το ένταλμα σύλληψης που έχει ήδη εκδώσει από τον Μάρτιο του 2023 κατά του Ρώσου προέδρου, Vladimir Putin δεν πρόκειται να περιορίσει τις διεθνείς επαφές του στέλνει το Κρεμλίνο.
Στον απόηχο των διεθνών αντιδράσεων για τη Μογγολία, η οποία αν και είναι μέλος του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου δεν προχώρησε στη… σύλληψη του Putin κατά την χθεσινή επίσκεψη του στην χώρα, το Κρεμλίνο παρενέβη, υποστηρίζοντας πως η παγκόσμια πλειοψηφία έχει ένα πολύ ευρύτερο όραμα για τη διεθνή συνεργασία.
«Όλη αυτή η ιστορία με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο δεν μπορεί και δεν θα περιορίσει την ανάπτυξη των σχέσεων της Ρωσίας με χώρες εταίρους που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν διμερείς σχέσεις και να έχουν διεθνείς επαφές.
Η παγκόσμια πλειοψηφία έχει ένα πολύ ευρύτερο όραμα για τις προοπτικές της διεθνούς συνεργασίας από τις παρωπίδες του ΔΠΔ» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, ο οποίος υποστήριξε πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την παγκόσμια πλειοψηφία για τη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης