Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Προσφορά Ελέγχου ΣΜΝ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Προσφορά Ελέγχου ΣΜΝ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας
Στο ΙΑΣΩ Γενική Κλινική πραγματοποιείται ο πλέον σύγχρονος έλεγχος όσον αφορά την HPV λοίμωξη

IASO1.JPGΤο ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας (4 Σεπτεμβρίου), με το μήνυμα «Think positive. Test negative», τονίζει την σπουδαιότητα της προστασίας και της πρόληψης για την διατήρηση της σεξουαλικής υγείας. Η πλέον σύγχρονη παγκοσμίως μέθοδος ανίχνευσης ΣΜΝ είναι η PCR, με ασύγκριτα μεγαλύτερη διαγνωστική ακρίβεια, από τις κλασικές παραδοσιακές καλλιέργειες.
Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική προσφέρει τα παρακάτω πακέτα εξετάσεων για Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) σε προνομιακές τιμές.

  • Μοριακός έλεγχος (PCR) για ΣΜΝστην προνομιακή τιμή των 35€: Περιλαμβάνει έλεγχο για Χλαμύδια, Ουρεάπλασμα και Μυκόπλασμα.
  • Πλήρης μοριακός έλεγχος (PCR) για ΣΜΝPlus στην προνομιακή τιμή των90€: Περιλαμβάνει έλεγχο για Χλαμύδια, Ουρεάπλασμα, Μυκόπλασμα, Γονόρροια, Αιμόφιλο, Έρπη, Σύφιλη, Τριχομονάδες.

Επίσης, στο ΙΑΣΩ Γενική Κλινική πραγματοποιείται ο πλέον σύγχρονος έλεγχος όσον αφορά την HPV λοίμωξη. Συγκεκριμένα:

  • Μοριακός έλεγχος μόλυνσης από τον HPV με ανίχνευση και τυποποίηση 18 τύπων υψηλού κινδύνου και 18 τύπων χαμηλού κινδύνου του ιού με μέθοδο PCR και υβριδισμό στην προνομιακή τιμή των 85€.
  • Μοριακός έλεγχος ενεργού χρόνιας λοίμωξης από τον HPV με ανίχνευση mRNA ογκοπρωτεϊνών υψηλού κινδύνου του ιού στην προνομιακή τιμή των 83€.
  • Μοριακός έλεγχος DNA HPV τύπων 16, 18 και άλλων 12 τύπων με μέθοδο PCR στην προνομιακή τιμή των83€.

Συμβουλευθείτε τον ιατρό σας, προκειμένου να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς πακέτο. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στον -2 όροφο του ΙΑΣΩ, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00 & Σάββατο 08:00-14:00 χωρίς ραντεβού για τις γυναίκες. Για τη λήψη δείγματος σε άνδρες, απαιτείται ραντεβού. Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2024. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Γραμματεία των Κεντρικών Εργαστηρίων, τηλ. επικοινωνίας 210 6184001 & 210 6184004.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης