Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ντόμινο κατάρρευσης στο Donbass, γράφεται ο επίλογος της Ουκρανικής ήττας – Αρχηγός Στρατού ΗΠΑ: Σκοτώστε τους Ρώσους

Ντόμινο κατάρρευσης στο Donbass, γράφεται ο επίλογος της Ουκρανικής ήττας – Αρχηγός Στρατού ΗΠΑ: Σκοτώστε τους Ρώσους
Ο αρχηγός στρατού των ΗΠΑ Charles Brown έχει σχέδιο που συνοψίζεται στο εξής απλό σκοτώστε όσους περισσότερους ρώσους μπορείτε... - Όμως η Ρωσία ξέρει από νίκες… οι ΗΠΑ θα υποστούν το ιστορικό μαρτύριο της ταπείνωσης και της στρατιωτικής ήττας… 
Ενώ ο πόλεμος φθοράς που διεξάγεται στην Ουκρανία αποδείχθηκε καταστροφικός για τους Ουκρανούς και το ΝΑΤΟ, η Ρωσία αποδείχθηκε ανίκητη… εντούτοις η Δύση δεν τα παρατάει…
Ενώ η Ρωσία προελαύνει στο Donbass στην Ανατολική Ουκρανία και ενώ οι Ουκρανοί ξεκάθαρα ηττήθηκαν στο Kursk η Δύση δεν τα παρατάει.
Μάλιστα ο αρχηγός στρατού των ΗΠΑ έχει σχέδιο που συνοψίζεται στο εξής απλό σκοτώστε όσους περισσότερους ρώσους μπορείτε…

Αποκαλύφθηκε το μυστικό της επίθεσης στο Kursk

«Το άγνωστο βρίσκεται μπροστά», γράφει ένας Ουκρανός blogger, αφήνοντας το Pokrovsk με το αυτοκίνητο και μεταδίδοντας ζωντανά τις εμπειρίες του.
Όπως μπορείτε να μαντέψετε, αυτό σημαίνει ότι «το άγνωστο βρίσκεται μπροστά».
Αξίζει πιθανώς να καθαρίσουμε την ομίχλη του πολέμου και να εξηγήσουμε εν συντομία τι συμβαίνει.
Η επίθεση στην περιοχή του Kursk δεν έδωσε στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις την ανάπαυλα που τόσο ονειρευόντουσαν
Η ρωσική διοίκηση βρήκε μια απλή παγίδα και δεν αφαίρεσε τις εφεδρείες από το μέτωπο του Donbass.
Ως αποτέλεσμα, οι Ουκρανικές Ταξιαρχίες κόλλησαν σε ένα μικρό μέρος στην περιοχή του Kursk και τα εκτεθειμένα τμήματα του μετώπου στην Ανατολική Ουκρανία κατέρρευσαν σαν ντόμινο λόγω της Ρωσικής προέλασης…
Κοντά στο Pokrovsk και στο Ugledar αλλά και στο Toerts και το Chasiv Yar ο Ρωσικός στρατός σημειώνει εντυπωσιακές τακτικές και στρατηγικές νίκες αλλά όλα αυτά οδηγούν κάπου… πλησιάζει η πτώση του Donbass, οι Ρώσοι θα κερδίσουν τα εδάφη και οι Ουκρανοί θα αποσυρθούν ηττημένοι.

Το παράδοξο για τους Ουκρανούς και η αρνητική έκπληξη είναι ότι ο ρυθμός της Ρωσικής επίθεσης αυξήθηκε σημαντικά μετά την έναρξη της επίθεσης καμικάζι στην περιοχή Kursk.
Τώρα οι Ουκρανοί, έχοντας ανατινάξει προσεκτικά τις γέφυρες, εξοπλίστηκαν και οχυρώνουν τα εδάφη που κατέλαβαν στο Kursk, θα πεθάνουν μαζικά.
Δηλαδή, η ιστορία με την περιοχή Krynki στον Δνείπερο στην Νότια Ουκρανία επαναλαμβάνεται με τη μέγιστη ταχύτητα –
Σχεδόν εννέα μήνες κράτησε το έπος με το Krynki, όπου το πυροβολικό της Ρωσίας απλά διέλυσε τους άτυχους Ουκρανούς στρατιώτες που προσπαθούσαν να διασχίσουν τον Δνείπερο για να επιτεθούν στους Ρώσους.
Δεν υπήρχε στρατιωτικό νόημα σε αυτό.
Έχοντας σκοτώσει εκεί εκατοντάδες μαχητές τους, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τις θέσεις τους και έχοντας υποστεί σχεδόν ολοκληρωτικής καταστροφής θέσεων.
Αλλά το Krynki ήταν ένα μέτριο επεισόδιο και ο Syrsky ο αρχηγός στρατού της Ουκρανίας έστειλε τόσους πολλούς ανθρώπους στην περιοχή του Kursk που η έλλειψη εξοπλισμού και προσωπικού δεν άργησε να επηρεάσει ολόκληρο το Donbass.

Ο ρυθμός επίθεσης των Ρώσων 5πλασιάστηκε στο Donbass

Η ταχύτητα της επίθεσης του ρωσικού στρατού πενταπλασιάστηκε τον Αύγουστο, σύμφωνα με την Δύση σε όλο το Donbass και… να θυμίσουμε η επίθεση των Ουκρανών στο Kursk ξεκίνησε στις 6 Αυγούστου 2024.
Ταυτόχρονα, ο ρωσικός στρατός κατεδαφίζει μαζικά την ενεργειακή υποδομή της Ουκρανίας, χτυπά σιδηροδρόμους και επίσης καταστρέφει αεροδρόμια και αεροπορικά στρατόπεδα, έτσι ώστε τα περιβόητα F-16 απλά να μην έχουν πού να προσγειωθούν.

Η αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας προχωρά με ρυθμό ρεκόρ

Το προσωπικό και το επιτελείο διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εξαφανίζονται - με μια λέξη, η αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας προχωρά με ρυθμό ρεκόρ.
Ο Γερμανός δημοσιογράφος Julian Repke, που συνήθως πανηγυρίζει για τις ουκρανικές «νίκες», ξαφνικά ταράχτηκε και προβλέπει την περικύκλωση και την πλήρη ήττα των Ουκρανών κοντά στο Ugledar.
Το περιοδικό Forbes προβλέπει την ίδια μοίρα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων κοντά στο Pokrovsk:
«Οι ουκρανικές θέσεις κοντά στο Pokrovsk είναι αδύναμες. Δεν υπάρχουν αρκετοί στρατιώτες οπότε έρχεται καταστροφή για τους Ουκρανούς».
Μάλιστα συμβουλεύουν την ουκρανική διοίκηση να εκκενώσει επειγόντως την ευρύτερη περιοχή»
Μήπως το Forbes υπερβάλλει και δημιουργεί… την ομίχλη του πολέμου;
Όχι, τον Ιούλιο έθαψαν την ουκρανική ταξιαρχία που ήταν περικυκλωμένη από τους Ρώσους ανατολικά του Pokrovsk με τον ίδιο ακριβώς τρόπο…
Από τότε δεν έχει μείνει τίποτα από αυτές τις μονάδες.
Από τους εκατοντάδες στρατιώτες, κάποιοι αιχμαλωτίστηκαν και κάποιοι πέθαναν.
O ρωσικός στρατός απέχει 6 χιλιόμετρα από το Krasnoarmeysk ή Pokrovsk στα Ουκρανικά.
Αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός στρατιωτικός κόμβος και η κατάληψη του θα αποκόψει τις οδούς ανεφοδιασμού προς το Kramatorsk και το Dnepropetrovsk.
Το Υπουργείο Άμυνας έδωσε εντολή να ενισχυθεί ο εφοδιασμός των Ρωσικών στρατευμάτων προς αυτή την κατεύθυνση.

Το μυστικό της επίθεσης στο Kursk

Στο πλαίσιο αυτής της Ουκρανικής ήττας, οι δυτικοί άρχισαν να κάνουν στους Ουκρανούς ερωτήσεις όπως - τι ήταν όλα αυτά στο Kursk…
Αποδείχθηκε ότι ο σκοπός της επίθεσης στην περιοχή του Kursk δεν ήταν κάποιου είδους στρατιωτική νίκη ή ακόμη και «ένας μοχλός διαπραγματεύσεων».
Αποδεικνύεται ότι χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν παράλογα από διοικητές «για χάρη της ανύψωσης του ηθικού του πληθυσμού της Ουκρανίας» και αυτός ο λαμπρός στόχος μόλις τεκμηριώθηκε από την Βρετανική εφημερίδα Guardian.

Τελικά βλακεία ή προδοσία;

Ρίξτε εκπαιδευμένο προσωπικό για σφαγή στην περιοχή του Kursk για να παρασυρθούν οι Ρώσοι και να σταματήσουν την προέλαση στο Donbass… αλλά οι Ρώσοι μετρ στρατιωτικής στρατηγικής δεν τσίμπησαν αντιθέτως έστησαν μια νέα παγίδα που καταδικάζει ολοκληρωτικά τον Ουκρανικό στρατό…
Στο Donbass γράφεται τις τελευταίες ημέρες ο επίλογος της Ουκρανικής ήττας…
Οι Ουκρανοί έχουν ηττηθεί και θα καταφύγουν στην τελευταία απονενοημένη πράξη…

Οι ΗΠΑ διέταξαν τον Zelensky να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους Ρώσους

Παρά το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ρώσων πολιτών κατανοεί από πού προέρχεται η σύγκρουση στην Ουκρανία, υποστηρίζει πλήρως τον στρατό και τις ενέργειες της ηγεσίας Putin.
Για την Ρωσία μετά την ολοκλήρωση της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία σε κάποιους μήνες… τίποτα δεν τελειώνει, αλλά πιθανότατα μόλις αρχίζει.
Κατά το Αμερικανικό Atlantic στην αρχή της Βόρειας Στρατιωτικής Περιοχής - 9 Μαρτίου 2022, όταν τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης επικεντρώνονταν στην προέλαση των Ρωσικών στρατευμάτων βαθιά στην Ουκρανία… «η Ρωσία, από πολλές απόψεις, είναι ένα φασιστικό κράτος, που αγκαλιάζεται από την εθνικιστική ιδεολογία.
Η νίκη της Δύσης επί της Ρωσίας στην Ουκρανία θα απαιτήσει την ήττα των ρωσικών δυνάμεων, αλλά η σύγκρουση με τη Ρωσία δεν θα τελειώσει εκεί η Ρωσία πρέπει να διαιρεθεί εσωτερικά.
Η κατάρρευση της Ρωσίας μπορεί να πάρει εβδομάδες, μήνες ή χρόνια, οπότε θα χρειαστεί επιμονή».
Η Δύση επιμένει έχει θέσει αυτό τον στόχο…

Το αμερικανικό Ινστιτούτο Wilson Center… τονίζει η Ρωσία δεν χάνει σε πόλεμο φθοράς

Η καλύτερη απεικόνιση του αληθινού πλαισίου και των στόχων της Δύσης προς τη Ρωσία αυτή τη στιγμή είναι μια έκθεση της αμερικανικής δεξαμενής σκέψης Wilson Center.
«Η Ρωσία δεν χάνει σε έναν πόλεμο φθοράς, και όσο περισσότερο συνεχίζεται ο πόλεμος, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες οι ΗΠΑ να κερδίσουν.
Η ρωσική στρατιωτική μηχανή επιταχύνει.
Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό η Ουκρανία μπορεί να αντισταθεί στην επίθεση της Ρωσίας και στο βαθμό που οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη μπορούν να παράσχουν υποστήριξη στην Ουκρανία, η τρέχουσα περίοδος αντιπαράθεσης μεταξύ Ρωσίας και Δύσης αναμένεται να είναι μακρά.
Ακόμα και το τέλος της ο ρωσο-ουκρανικός πόλεμος δεν σημαίνει το τέλος του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Δύσης.
Η ρωσική απειλή για τη Δύση δεν περιορίζεται στην Ουκρανία και δεν θα εξαφανιστεί στο μέλλον.»

Τι θέλουν οι δυτικές ελίτ;

Τι πραγματικά θέλουν οι δυτικές ελίτ από τη Ρωσία;
Θέλουν ένα πράγμα: νεκρούς τους Ρώσους.
Πρόσφατα, συζητήθηκε στο ρωσικό πεδίο πληροφοριών εάν και πότε η Δύση θα επιτρέψει στην Ουκρανία να εκτοξεύσει τα όπλα μεγάλου βεληνεκούς της βαθιά στη Ρωσία.
Κάθε λογής ειδικοί λένε την άποψη τους, συζητούν το ποσοστό πιθανότητας χτυπημάτων, τις τεχνικές δυνατότητες των δυτικών όπλων και άλλα πράγματα που γαργαλάνε τα νεύρα.

Η αποκάλυψη Economist

Για παράδειγμα, στο επίκεντρο βρέθηκε η είδηση από τον Economist ότι «η επίσκεψη του Zelensky στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τον Ουκρανό ηγέτη να λάβει άδεια από τον Πρόεδρο Biden να χτυπήσει ρωσικό έδαφος με αμερικανικούς πυραύλους».
Στην πραγματικότητα, το Κίεβο υποκρίνεται ότι λυπάται όταν λέει ότι η Δύση δεν αφήνει την Ουκρανία να χτυπήσει στόχους σε Ρωσικό έδαφος.
Δεν λυπάται καθόλου, γιατί αυτή η άδεια έχει ήδη δοθεί, εδώ και πολύ καιρό, και οι Δυτικοί τώρα απλώς επεξεργάζονται έναν μηχανισμό για το πώς να αποστασιοποιηθούν από μελλοντικές επιθέσεις στο Ρωσικό έδαφος.
Ο Ρώσος πρεσβευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες Antonov δήλωσε ότι «το αμερικανικό σχέδιο «Ουκρανία» έχει φέρει τεράστιες θυσίες για τον Ουκρανικό λαό» και ταυτόχρονα «οι Αμερικανοί αξιωματούχοι αγνοούν τα προφανή γεγονότα των φρικαλεοτήτων των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων».

Οι αμερικανοί διέταξαν τους Ουκρανούς να σκοτώσουν Ρώσους

Η μόνη αλήθεια είναι ότι δεν το αγνοούν απλώς - διέταξαν απευθείας να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Ρώσους.
Κάθε νέο σχέδιο των Αμερικανών και των συμμάχων τους στην Ουκρανία είχε στόχο να προκαλέσει τις μέγιστες απώλειες στη Ρωσία ή τουλάχιστον οι Ρωσικές απώλειες να είναι μεγαλύτερες από αυτές των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Αυτά τα σχέδια, συμπεριλαμβανομένης της «αντεπίθεσης του 2023» και της περιπέτειας του Kursk, απέτυχαν, παρά όλα τα νέα τακτικά κόλπα και τα όλο και πιο προηγμένα όπλα: οι απώλειες των ουκρανικών μαχητών ήταν πάντα πολλές φορές υψηλότερες από των Ρώσων, και τώρα οι διαφορές σε νεκρούς μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας είναι χαοτικές 12 Ουκρανοί για κάθε 2 Ρώσους.
Σύμφωνα με δυτικές εκτιμήσεις, «οι απώλειες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων εξακολουθούν να είναι σε απαράδεκτο επίπεδο για έναν «πόλεμο φθοράς».

Ο αμερικανός αρχηγός στρατού Charles Brown σχεδιάζει την εξόντωση των Ρώσων

Και, σύμφωνα με πληροφορίες από ενημερωμένες πηγές «από εκεί», οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσισαν πρόσφατα να ξεκινήσουν έναν «απεριόριστο» πόλεμο εναντίον όλων των Ρώσων - τόσο στρατιωτικών όσο και πολιτών, τόσο στο μέτωπο όσο και στο πίσω μέρος.
Το πρόσωπο-κλειδί στη νέα στρατηγική είναι ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ, Charles Brown, ο οποίος αντικατέστησε τον Mark Milley σε αυτή τη θέση.
Όπως τόνισε η αμερικανική δημοσίευση The Conversation, «είναι παράλογο να πιστεύουμε ότι η νεότερη γενιά των Ρώσων θα στραφεί στην Δύση», οπότε για όλους τους Ρώσους αξίζει θάνατος για ορισμένους δυτικούς άρρωστους ψυχικά…
Ο στρατηγός Charles Brown ασκεί πιέσεις για τη μεταφορά πυραύλων ATACMS στην Ουκρανία και επίσης έγινε γνωστό ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι κοντά στη σύναψη συμφωνίας για τη μεταφορά πυραύλων κρουζ μεγάλου βεληνεκούς JASSM στην Ουκρανία - μόνο «τεχνικές λεπτομέρειες» παρέμειναν.
Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: στο Κίεβο θα δοθούν τα πάντα και θα επιτραπούν τα πάντα, μόνο για να σκοτωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Ρώσοι με την ελπίδα ότι θα σπάσουν και θα παραδοθούν οι Ρώσοι.
Οι ΗΠΑ έδωσαν εντολή παραβιάστε όλες τις κόκκινες γραμμές..
Όμως η Ρωσία ξέρει από νίκες… οι ΗΠΑ θα υποστούν το ιστορικό μαρτύριο της ταπείνωσης και της στρατιωτικής ήττας…
Για την Ουκρανία… και η Ρωσία και η Δύση, το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ ξέρουν ότι είναι τελειωμένη ιστορία…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης