Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ασταμάτητη προέλαση Ρώσων προς το Pokrovsk, κοντά σε μεγάλη στρατηγική ήττα η Ουκρανία

Ασταμάτητη προέλαση Ρώσων προς το Pokrovsk, κοντά σε μεγάλη στρατηγική ήττα η Ουκρανία
Οι Ρωσικές δυνάμεις περικυκλώνουν τους Ουκρανούς στο Ugledar
Σχετικά Άρθρα
Οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα στην κατεύθυνση του Pokrovsk μέσω συνεχιζόμενων επιθετικών επιχειρήσεων στην περιοχή στις 4 Σεπτεμβρίου.
Γεωγραφικά πλάνα που δημοσιεύτηκαν στις 4 Σεπτεμβρίου υποδεικνύουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα νότια της Novohrodivka και οριακά προέλασαν δυτικά της Mykolaivka (και τα δύο νοτιοανατολικά του Pokrovsk).
Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας (MoD) ισχυρίστηκε ότι οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν την Karlivka (πιο νοτιοανατολικά του Pokrovsk) στις 4 Σεπτεμβρίου.
Μια ουκρανική ταξιαρχία ανέφερε ότι ένα από τα τάγματά της και στοιχεία μιας άλλης ουκρανικής ταξιαρχίας που δρούσε στην κατεύθυνση του Pokrovsk απέκρουσε μια κατά προσέγγιση ενισχυμένη ρωσική μηχανοποιημένη επίθεση μεγέθους διμοιρίας σε μια απροσδιόριστη περιοχή στην κατεύθυνση του Pokrovsk.
Οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν τις επιθετικές επιχειρήσεις ανατολικά του Pokrovsk κοντά σε Vozdvyzhenka, Zelene Pole, Myrolyubivka, Hrodivka, Krutyi Yar και Novotoretske και νοτιοανατολικά του Pokrovsk κοντά σε Novohrodivka, Selydove, Mykhailivka, Zhelanne Pershe, Ukrainsk,

Οι Ρωσικές δυνάμεις περικυκλώνουν τους Ουκρανούς στο Ugledar

Οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα νοτιοδυτικά της πόλης Donetsk.
Γεωγραφικά πλάνα που δημοσιεύθηκαν στις 4 Σεπτεμβρίου δείχνουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν βόρεια της Paraskoviivka (βορειοανατολικά του Ugledar ή Vuhledar κατά μήκος του δρόμου T-0524) κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης ρωσικής μηχανοκίνητης επίθεσης στην περιοχή.
Πρόσθετες γεωγραφικές εικόνες που δημοσιεύθηκαν στις 4 Σεπτεμβρίου υποδεικνύουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Velyka Novosilka-Pavlivka T-0509 νοτιοανατολικά της Prechystivka (δυτικά του Vuhledar).
Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν την Prechystivka και προχώρησαν στα χωράφια δυτικά του οικισμού, ενώ προχώρησαν κοντά στη λίμνη Mylnyi νότια του Vodyane (βορειοανατολικά του Vuhledar).
Οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν τις επιθέσεις κοντά στην Kostyantynivka (βορειοανατολικά του Vuhledar), στο Vodyane δίπλα στοVuhledar και στην Prechystivka.
Οι Ρώσοι έχουν εντείνει τις επιθέσεις πυροβολικού εναντίον του Vuhledar, αλλά υποστήριξαν ότι οι ρωσικές δυνάμεις δεν διεξάγουν μετωπικές επιθέσεις στην περιοχή Pavlivka-Vuhledar, δεδομένου ότι οι ρωσικές δυνάμεις είχαν απώλειες το 2023 με τις κατά μέτωπο επιθέσεις…
Η τακτική της περικύκλωσης αποδίδει…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης