Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Πολλοί ξένοι εκπαιδευτές στην Ουκρανία – Συμμετοχή και σε στρατιωτικές ενέργειες

Ρωσία: Πολλοί ξένοι εκπαιδευτές στην Ουκρανία – Συμμετοχή και σε στρατιωτικές ενέργειες
Θα συνεχίσουμε την επιχείρηση μέχρι την επίτευξη όλων των στόχων υποστήριξε ο Dmitry Peskov
Υπάρχουν πολλοί ξένοι εκπαιδευτές στην Ουκρανία, οι οποίοι πέρα από την εκπαίδευση των Ουκρανών, παίρνουν μέρος και σε στρατιωτικές ενέργειες υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.
«Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι εκπαιδευτές από διάφορες χώρες του κόσμου βρίσκονται στο έδαφος της Ουκρανίας, συμμετέχουν άμεσα στις εχθροπραξίες, συμμετέχουν ενεργά στην προετοιμασία και στην εκπαίδευση του ουκρανικού στρατού.
Η άμεση εμπλοκή ξένων κρατών στη σύγκρουση είναι προφανής.
Δεν πρόκειται για κάποια είδηση.
Ο στρατός μας πραγματοποιεί ολοένα και περισσότερα και πιο αποτελεσματικά χτυπήματα εναντίον τέτοιων στόχων» είπε ο Peskov, αναφέροντας πως η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία θα συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που έχουν τεθεί.
Όπως είπε, «αν και ο ρωσικός στρατός εξακολουθεί να πλήττει αποκλειστικά στρατιωτικούς ή παραστρατιωτικούς στόχους, το καθεστώς του Κιέβου χρησιμοποιεί πυρομαχικά διασποράς σε κατοικημένες περιοχές και σε καθαρά πολιτικούς στόχους».
«Πρέπει να αυξήσουμε περαιτέρω την αποτελεσματικότητα, να αυξήσουμε την πίεση και να προχωρήσουμε μπροστά» είπε ο Peskov, τονίζοντας ότι ΗΠΑ και Ευρώπη δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για μια διπλωματική λύση στον πόλεμο και ότι η Ρωσία αυτή τη στιγμή, δεν βλέπει οποιαδήποτε προαπαιτούμενα για τη διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών με την Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης