Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Οι φάλαινες crypto αγοράζουν BTC στο dip ενώ το FOMO για το Pepe Unchained συνεχίζεται

Οι φάλαινες crypto αγοράζουν BTC στο dip ενώ το FOMO για το Pepe Unchained συνεχίζεται
Οι φάλαινες crypto δεν έχασαν την ευκαιρία να αγοράσουν περισσότερα BTC στην πρόσφατη πτώση της τιμής τους

Με την τιμή του Bitcoin να πέφτει στις 55 χιλιάδες δολάρια την Τρίτη, οι φάλαινες crypto δεν έχασαν την ευκαιρία να αγοράσουν περισσότερα BTC και να εξασφαλίσουν μια καλύτερη θέση. Την ίδια στιγμή, το νέο κρυπτονόμισμα Pepe Unchained, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την τεράστια ζήτηση στην προπώλησή του, φτάνοντας τα 12 εκατομμύρια δολάρια.

Αγορά Pepe Unchained ($PEPU) εδώ

Οι μεγαλο-επενδυτές στρέφονται στο Bitcoin και το Pepe Unchained

Οι φάλαινες crypto δεν έχασαν την ευκαιρία να αγοράσουν περισσότερα BTC στην πρόσφατη πτώση της τιμής τους, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη τους απέναντι στο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου. Κάτι που άλλωστε έχουμε συνηθίσει σε κάθε μείωση στην τιμή του. Ωστόσο, αυτό που δεν έχουμε συνηθίσει, είναι να βλέπουμε ένα από τα νεότερα κρυπτονομίσματα, να προσελκύει τόσο έντονο ενδιαφέρον.
Ειδικότερα, η προπώληση για το Pepe Unchained ($PEPU) συγκέντρωσε μισό ακόμη εκατομμύριο μέσα σε 3 ημέρες, καταφέρνοντας να φτάσει στο εντυπωσιακό ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα, όπως φαίνεται από τις συναλλαγές στο blockchain, τα 85.000 δολάρια προήλθαν από δύο μόνο διευθύνσεις πορτοφολιού, γεγονός που σημαίνει ότι οι φάλαινες crypto επενδύουν αρκετά ποσά στο $PEPU, παρά το πρώιμο στάδιο στο οποίο βρίσκεται το έργο.

Εν ολίγοις, οι επενδυτές συνεχίζουν να αγοράζουν κρυπτονομίσματα στην προπώληση του Pepe Unchained για να εξασφαλίσουν το token σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή. Άλλωστε, σε περίπου 12 ώρες η προπώληση εισέρχεται στο επόμενο στάδιο και η τιμή του θα αυξηθεί. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που μέχρι και το ChatGPT προέβλεψε τα top κρυπτονομίσματα του 2024, στα οποία συμπεριέλαβε και το $PEPU.
Έτσι, παρά το γεγονός ότι ο Σεπτέμβριος είναι ιστορικά από τους χειρότερους μήνες για την αγορά κρυπτονομισμάτων, η εισροή κεφαλαίων σε $BTC και $PEPU υποδηλώνει ότι οι επενδυτές ετοιμάζονται για ένα πιο συναρπαστικό τέταρτο τρίμηνο, το οποίο είναι παραδοσιακά η ισχυρότερη περίοδος για τα crypto.

Φάλαινα crypto αγόρασε BTC αξίας 19 εκατομμυρίων δολαρίων

Όπως προαναφέραμε, το Bitcoin έκανε μια βουτιά 2.77% την Τρίτη, εξαλείφοντας σχεδόν τα κέρδη του από τη Δευτέρα. Κατά τη διάρκεια αυτής τα πτώσης (dip), οι φάλαινες δεν έχασαν χρόνο να αποκτήσουν περισσότερα BTC tokens. Μάλιστα, ένα πορτοφόλι αγόρασε 19 εκατομμύρια δολάρια, στα πλαίσια μας σειράς αγορών μέσα σε πέντε ημέρες, ύψους 136 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό αύξησε τις συνολικές του συμμετοχές σε 8.881 BTC, αξίας 523 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Lookonchain.

Μια άλλη φάλαινα, η οποία ονομάστηκε «Mr. 100» από τον crypto influencer Lark Davis, αγόρασε 300 BTC την ίδια ημέρα, αξίας περίπου 17 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτές οι κινήσεις τονίζουν ότι οι μεγάλοι επενδυτές αυξάνουν τις επενδύσεις τους, εν αναμονή των καλύτερων μηνών που έρχονται.
Αλλά όπως αναφέρθηκε, οι φάλαινες crypto δεν εκμεταλλεύονται μόνο τις πτώσεις στο Bitcoin, αλλά και τις πολλά υποσχόμενες επενδύσεις σε ανερχόμενα κρυπτονομίσματα. Το Pepe Unchained είναι ένα νέο meme coin που εντυπωσιάζει την αγορά, αφού μέρα με τη μέρα προσελκύει όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από μέρους των επενδυτών.
Συγκεκριμένα, κατά τη διεξαγωγή της προπώλησης, αρκετές φάλαινες crypto έχουν επενδύσει στο έργο. Με δύο από τις συναλλαγές που ξεχωρίσαμε πρόσφατα να είναι μία ύψους 24,4 ETH, αξίας 56.289,81 δολαρίων, καθώς επίσης και μια άλλη ύψους 10,8 ETH αξίας 25.990,65 δολαρίων.

 

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Pepe Unchained τραβάει την προσοχή των φαλαινών. Τον Ιούλιο, σχεδόν 200.000 δολάρια επενδύθηκαν στο $PEPU από μία μόνο διεύθυνση πορτοφολιού.
Φαίνεται ότι η τεχνολογική καινοτομία με το ιδιόκτητο Layer-2 blockchain, αποτελεί έναν ελκυστικό παράγοντα για τις φάλαινες κρυπτονομισμάτων, οδηγώντας το έργο σε μία από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων για το 2024.

Το $PEPU θα μπορούσε σε σύντομο χρόνο να οδηγήσει σε κέρδη 100x

Οι δυνατότητες για μια αύξηση 100x του Pepe Unchained φαντάζει ένα ρεαλιστικό σενάριο για αρκετούς crypto influencers και αναλυτές του χώρου. Οι θετικές αυτές προβλέψεις, βασίζονται κυρίως στην ιδιόκτητη αλυσίδα μπλοκ, την οποία το έργο έχει αφήσει να εννοηθεί ότι πλησιάζει στην έναρξη λειτουργίας της. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Pepe Unchained, η έναρξη του Layer 2 θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της προπώλησης, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ανάπτυξή του πλησιάζει προς την ολοκλήρωση.
Ενώ ο Σεπτέμβριος είναι ο πιο δύσκολος μήνας για την αγορά κρυπτονομισμάτων, οι ανοδικές προοπτικές του Pepe Unchained φαίνεται να βασίζονται στην αναμονή ενός bull run από τον επόμενο μήνα. Μάλιστα, όσον αφορά το $PEPU, εάν καταφέρει να εισέλθει στα μεγάλα κεντρικά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, θα μπορούσε να πολλαπλασιάσει ακόμη περισσότερο τις αποδόσεις του.
Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι και μια από τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων, αυτή του 99Bitcoins, υποστηρίζει αυτή την πρόβλεψη τιμής για το $PEPU και παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σε σχετικό βίντεο στο Youtube.

Έτσι, θεωρούμε ότι η αγορά Pepe Unchained αποτελεί μία επένδυση που θα πρέπει να εξετάσετε, αφού από ότι φαίνεται έχει προσελκύσει ακόμη και το ενδιαφέρον των φαλαινών. Οι οποίες άλλωστε, ιστορικά, οδηγούν νέα καινοτόμα έργα στην επιτυχία.

Αγορά Pepe Unchained ($PEPU) εδώ

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης