Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ο Γιώργος Γάκας νέος Συνδιευθύνων Σύμβουλος στην Υδρόγειο Ασφαλιστική

Ο Γιώργος Γάκας νέος Συνδιευθύνων Σύμβουλος στην Υδρόγειο Ασφαλιστική
Με εμπειρία άνω των 10 ετών στον ασφαλιστικό κλάδο, σε πολυεθνικό περιβάλλον, ο κ. Γάκας χαρακτηρίζεται από πάθος για τη συνεργασία και την καινοτομία

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τοποθέτηση του κυρίου Γεώργιου Γάκα στη θέση του Συνδιευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.
Η ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας σηματοδοτεί ακόμη ένα δυναμικό βήμα, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας, ως μέλος πλέον του Ομίλου Reale.
Με εμπειρία άνω των 10 ετών στον ασφαλιστικό κλάδο, σε πολυεθνικό περιβάλλον, ο κ. Γάκας χαρακτηρίζεται από πάθος για τη συνεργασία και την καινοτομία. Διαθέτει εκτεταμένες, πιστοποιημένες σπουδές στην Αναλογιστική Επιστήμη, την Επιστήμη Δεδομένων, τη Χρηματοοικονομική και τις ευέλικτες μεθόδους εργασίας.
«Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια της Υδρογείου Ασφαλιστικής. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η γνώση, η εμπειρία, αλλά και η σύγχρονη προσέγγισή του θα αποτελέσουν πολύτιμα κεφάλαια για τα επόμενα, σημαντικά βήματα της εταιρείας και την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων», ανέφερε σχετικά ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Συνδιευθύνων Σύμβουλος.
«Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που εντάσσομαι στην εξαιρετική ομάδα της Υδρογείου Ασφαλιστικής, μιας εταιρείας με τόσο πλούσια ιστορία και δυναμική παρουσία στην αγορά», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Γάκας. «Πιστεύω ακράδαντα στη δύναμη της συνεργασίας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αγάπη και την ανοιχτή επικοινωνία. Ανυπομονώ να δουλέψουμε από κοινού με τον Παύλο, τους ταλαντούχους ανθρώπους και το παραγωγικό δυναμικό της εταιρείας για την επόμενη μέρα. Είμαι σίγουρος ότι, μαζί, θα εργαστούμε δυναμικά για να εξελίξουμε περαιτέρω τον οργανισμό, προσφέροντας ακόμη περισσότερη αξία στους εργαζομένους, συνεργάτες και ασφαλισμένους μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης