Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Δύο debate μεταξύ των υποψηφίων για τις εσωκομματικές εκλογές

ΠΑΣΟΚ: Δύο debate μεταξύ των υποψηφίων για τις εσωκομματικές εκλογές
«Σε 5,5 χρόνια διακυβέρνησης τώρα θυμήθηκε την κοινωνική πολιτική» η κυβέρνηση ΝΔ
Σχετικά Άρθρα
«Θα γίνει debate, τόσο πριν τον πρώτο γύρο όσο και πριν από τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών», γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας.
Συγκεκριμένα, όταν ο κ. Γλαβίνας ρωτήθηκε για τη διαδικασία εκλογής ηγεσίας του κόμματος ο ίδιος ανέφερε πως «η εσωτερική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής οφείλει να αποπνεύσει ένα πνεύμα πολιτικού πολιτισμού και ενότητας. Θα γίνει και debate, είναι κάτι στο οποίο έχει αναφερθεί πολλές φορές και ο πρόεδρος μας, Νίκος Ανδρουλάκης. Τόσο πριν τον πρώτο γύρο όσο και πριν από τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών».
Σχολίασε επίσης με αιχμές την κυβερνητική πολιτική λέγοντας ότι «σε πεντέμισι χρόνια διακυβέρνησης τώρα θυμήθηκε την κοινωνική πολιτική ή μήπως “φταίνε” οι δημοσκοπήσεις που τη δείχνουν στο μισό της εκλογικής της δύναμης».
«Δεν έκανε κάτι για όλα αυτά τα πεντέμισι χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας και έρχεται σήμερα να προτάξει μέτρα κοινωνικής πολιτικής; Η καθυστέρηση στην επίλυση αυτών των ζητημάτων γεννά ερωτήματα ως προς τον λόγο που δεν λήφθηκαν π.χ. μέτρα για τα ενοίκια αλλά και γιατί το Εθνικό Σύστημα Υγείας έπρεπε να φτάσει σε αυτό το σημείο», είπε μιλώντας στο Open.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ρωτήθηκε για την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε κατηγορηματικά ότι «εμείς δεν εμπλεκόμαστε σε εσωτερικές διαδικασίες άλλου κόμματος από θέση αρχής αλλά προφανώς μας ενδιαφέρει ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ και θέλουμε να εκφράσουμε τις αγωνίες αυτών των ανθρώπων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης