Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Διαγραφή του Σπίρτζη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας - Την Τρίτη 10/9 η απόφαση

ΣΥΡΙΖΑ: Διαγραφή του Σπίρτζη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας - Την Τρίτη 10/9 η απόφαση
«Θα είναι τιμή μου αν διαγραφώ από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή λέω τις απόψεις μου»
Σχετικά Άρθρα
Με το αίτημα της διαγραφής παραπέμπει η τριμελής επιτροπή που έχει αναλάβει την υπόθεση του Χρήστου Σπίρτζη, στην ολομέλεια της Επιτροπής δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ που θα συνεδριάσει την Τρίτη 10/9.
Ο Χρήστος Σπρίτζης είχε κληθεί εκ νέου σε απολογία από την Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία συνεδρίασε σήμερα 5/9 σχετικά με το αν θα προχωρήσει η διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Θα είναι τιμή μου αν διαγραφώ από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή λέω τις απόψεις μου» υποστήριξε νωρίτερα ο Χρ. Σπίρτζης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο οποίος κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να φύγει… μόνος του.
Τόνισε δε ότι δεν αμφισβητεί τον Κασσελάκη ως πρόεδρο αλλά την τακτική που ακολούθησε στις ευρωεκλογές, δεδομένου ότι το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό.
«Δεν μπορεί η ΝΔ να έχει καταρρεύσει στο 28% και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι στο 14,9%.
Ο κ. Κασσελάκης όταν βγήκε πρόεδρος έταζε ότι θα είμαστε πρώτο κόμμα ή έστω θα έχουμε μικρή διαφορά» είπε ο κ.Σπίρτζης, αναφέροντς πως το κόμμα δεν λειτουργούσε συλλογικά καθώς δεν συνεδρίαζαν τα όργανα.

Πολιτικά ανεπαρκής

Ερωτηθείς εάν ο κ.Κασσελάκης είναι ακατάλληλος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «έχει πολιτική ανεπάρκεια και αντί να κάνει προτάσεις έχει μια τάση, η επικοινωνία να σχετίζεται με το πρόσωπό του και με θέματα αλλότρια από την πολιτική».
«Η τακτική αυτή όπως είπε εξυπηρετεί τον κ. Μητσοτάκη, όπως και ότι δημιουργεί συνέχεα θέματα εσωστρέφειας.
Έχετε ξαναδεί πρόεδρο κόμματος να καταγγέλλει με ανάρτηση για μαύρα χρήματα πρώην πρόεδρο;
Ή να κάνει βίντεο και να καταγγέλλει ότι τα στελέχη του θα πάνε σε άλλο κόμμα με αρχηγό που θα ορίσει η διαπλοκή;»
Ο μόνος που στηρίζει τη διαπλοκή με αυτά που κάνει είναι ο κ. Κασσελάκης.
Ο μόνος που στηρίζει τον Μητσοτάκη είναι ο Κασσελάκης», τόνισε ο κ.Σπίρτζης κατηγορώντας τον κ.Κασσελάκης ότι έχει διαιρέσει τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ.

Να φύγει μόνος του

«Έχετε ξαναδεί κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την ημέρα που γίνονται συγκεντρώσεις για την κυβερνητική πολιτική στη ΔΕΘ να ορίζει ΚΕ;», διερωτήθηκε ο κ.Σπίρτζης, ο οποίος υποστήριξε πως αν ο κ. Κασσελάκης αγαπάει τον ΣΥΡΙΖΑ να φύγει μόνος του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης