Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Αν εκλεγεί η Kamala Harris, αναμείνατε χρηματοπιστωτικό Αρμαγεδδώνα – Καταστροφικές οι πολιτικές των Δημοκρατικών

Αν εκλεγεί η Kamala Harris, αναμείνατε χρηματοπιστωτικό Αρμαγεδδώνα – Καταστροφικές οι πολιτικές των Δημοκρατικών
O οικονομολόγος Andy Schectman ισχυρίζεται ότι τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης παρακινούν το κοινό να πιστέψει παραπλανητικές αφηγήσεις, επηρεάζοντας την κοινή γνώμη και την υποστήριξη της πολιτικής
Για χρηματοπιστωτικό Αρμαγεδδώνα που θα συνταράξει τις αγορές στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ η Δημοκρατική Kamala Harris προειδοποιεί ο αναλυτής Andy Schectman της Franklin Precious Metals…
Ειδικότερα, ο Schectman σε ανάλυσή του εξετάζει τον πιθανό αντίκτυπο των πρόσφατων προτάσεων πολιτικής των Δημοκρατικών, που συγκεντρώνουν πιθανότητες να κερδίσουν λόγω της προπαγάνδας η οποία γίνεται.
Όπως ισχυρίζεται, τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης παρακινούν το κοινό να πιστέψει παραπλανητικές αφηγήσεις.
Στη συνέχεια εκφράζει την ανησυχία του σχετικά με τις επιπτώσεις της φορολόγησης των μη πραγματοποιηθέντων κερδών… γιατί μπορούν να αποσταθεροποιήσουν την αγορά και να προκαλέσουν φυγή κεφαλαίων βλάπτοντας την οικονομική ανάπτυξη.
Επίσης, σύμφωνα με τον Schectman, η αύξηση των φόρων επί των κεφαλαιουχικών κερδών, οι προκαταβολές και οι πιστώσεις φόρου, θα μπορούσαν να επιταχύνουν τον πληθωρισμό και την οικονομική αστάθεια.
Επιβαρυντικό παράγοντα θα αποτελέσει η μεταναστευτική πολιτική, δεδομένου ότι οι παράνομοι μετανάστες που νομιμοποιούνται, σύμφωνα με τον αναλυτή, τείνουν να κατακλύσουν το σύστημα, να επηρεάσουν το δημοσιονομικό κόστος και να αποσταθεροποιήσουν την οικονομική ισορροπία.
Ο οικονομολόγος υποστηρίζει ότι αυτές οι πολιτικές είναι «αντιαμερικανικές» και θα μπορούσαν να έχουν καταστροφικές επιπτώσεις στην οικονομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης