Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Δεν υπάρχει προθεσμία για την επιχείρηση στην Ουκρανία - Θα τελειώσει όταν εκπληρωθούν οι στόχοι

Ρωσία: Δεν υπάρχει προθεσμία για την επιχείρηση στην Ουκρανία - Θα τελειώσει όταν εκπληρωθούν οι στόχοι
Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προθεσμίες, αλλά όσο το συντομότερο τόσο το καλύτερο είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου
Η Ρωσία θα ολοκληρώσει την επιχείρηση στην Ουκρανία μόλις εκπληρώσει τους στόχους της υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, αναφέροντας πως δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προθεσμίες.
«Πρέπει να εκπληρώσουμε τους στόχους που τέθηκαν στην αρχή της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Πρέπει να διασφαλίσουμε την ασφάλεια για τις μελλοντικές μας γενιές.
Πρέπει να τους παράσχουμε ασφάλεια, προβλεψιμότητα και μια νέα αρχιτεκτονική ασφάλειας στην ήπειρό μας», είπε ο Peskov απαντώντας σε ερώτηση για το πότε πρόκειται να ολοκληρωθεί η στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.
«Ο χρόνος δεν είναι σημαντικός εδώ, αν και, φυσικά, όλοι ελπίζουμε ότι θα είναι καλύτερα να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα» τόνισε ο Peskov.
Ο Peskov υποστήριξε πως είναι δικαιολογημένο σε περίοδο πολέμου να υπάρχουν περιορισμοί και λογοκρισία στην πληροφόρηση.
«Στην κατάσταση πολέμου στην οποία βρισκόμαστε, οι περιορισμοί είναι δικαιολογημένοι, όπως δικαιολογείται η λογοκρισία, για να είμαστε ειλικρινείς.
Είμαστε σε κατάσταση πολέμου.
Αλλά όταν τελειώσει ο πόλεμος, γιατί κάθε πόλεμος τελειώνει με ειρήνη, θα πρέπει να υπάρξει πλήρης ελευθερία της πληροφόρησης.
Στις μέρες μας, όταν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο οξείας αντιπαράθεσης μεταξύ Ρωσίας και των χωρών της συλλογικής Δύσης, δυστυχώς, ακόμη και τα πιο αξιοσέβαστα διεθνή μέσα ενημέρωσης συχνά δεν διστάζουν να πουν ψέματα.
Αυτό είναι άσχημο.
Από αυτή την άποψη, δεν πρέπει να γίνουμε σαν αυτούς» επισήμανε ο Peskov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης