Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αρχές 2025 η εισαγωγή της Titan America στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης – Ανέλαβαν ανάδοχοι οι Citigroup και Goldman Sachs

Αρχές 2025 η εισαγωγή της Titan America στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης – Ανέλαβαν ανάδοχοι οι Citigroup και Goldman Sachs
Η εταιρεία σχεδιάζει να πουλήσει ένα μειοψηφικό μερίδιο και να συγκεντρώσει τουλάχιστον 500 εκατομμύρια δολάρια
Την Citigroup και την Goldman Sachs επέλεξε η Titan Cement International για την εισαγωγή της θυγατρικής της, Titan America, στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Bloomberg, η εταιρεία σχεδιάζει να πουλήσει ένα μειοψηφικό μερίδιο και να συγκεντρώσει τουλάχιστον 500 εκατομμύρια δολάρια.
Ο στόχος της αποτίμησης στη σχεδιαζόμενη IPO ξεπερνά τα 2 δισ. δολάρια.
Η Titan America ανακοίνωσε πωλήσεις περίπου 1,6 δισ. δολαρίων το 2023 και τα κέρδη της προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) ήταν 319 εκατ. δολάρια, ενώ αντιπροσωπεύει σχεδόν το 60% των συνολικών πωλήσεων της Titan Cement.
Σύμφωνα με το Bloomberg μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρείες εξετάζουν την εισαγωγή τους στο αμερικανικό Χρηματιστήριο καθώς τις προσελκύουν οι βαθύτερες κεφαλαιαγορές, οι υψηλότερες αποτιμήσεις και η ευρύτερη δεξαμενή επενδυτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης