Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημοσκόπηση Interview: Καταρρέει στο 24,2% η ΝΔ, σταθερά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 13% - Πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,5%

Δημοσκόπηση Interview: Καταρρέει στο 24,2% η ΝΔ, σταθερά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 13% -  Πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,5%
Με 11 μονάδες προηγείται η ΝΔ του ΠΑΣΟΚ, στην νέα δημοσκόπηση της Interview
Σταθερά μπροστά και με 11,2 μονάδες από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ, προηγείται η Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με την πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση της Interview για την εφημερίδα Political, ενώ ο  ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει κατρακυλήσει στην 5η θέση με 9,5% πίσω από ΚΚΕ (στην 4η θέση) και Ελληνική Λύση (στην 3η).
Οι απαντήσεις που έδωσαν οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση, στο ερώτημα «αν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή, εσείς ποιο κόμμα θα ψηφίζατε;», οι απαντήσεις που δόθηκαν διαμόρφωσαν το εξής αποτέλεσμα:
ΝΔ: 24,2%
ΠΑΣΟΚ: 13%
Ελληνική Λύση: 10,4%
ΚΚΕ: 10%
ΣΥΡΙΖΑ: 9,5%
01_63.JPG
Kαταλληλότερος πρωθυπουργός

Στο ερώτημα για την καταλληλότητα πολιτικών αρχηγών για την πρωθυπουργία, προηγείτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μεγάλη διαφορά μπροστά από τους Στέφανο Κασσελάκη και Νίκο Ανδρουλάκη.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 37% με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 12% και αυτόν του ΠΑΣΟΚ με 7%.
02_23.jpg
Μεγάλα προβλήματα

Σε ό,τι αφορά τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, η ακρίβεια παραμένει το πρωταρχικό πρόβλημα σε ποσοστό 29,9%.
Το δεύτερο μεγάλο ζήτημα είναι οι τιμές της ενέργειας (καύσιμα, ρεύμα και αέριο) και ακολουθούν το ύψος των μισθών, το Δημογραφικό, η κλιματική κρίση και οι φυσικές καταστροφές, τα εθνικά θέματα, το Στεγαστικό και η ανεργία.
03_25.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης