Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προειδοποίηση από Ρωσία – Ο Elon Musk θα είναι ο πρώτος που θα λογοκρίνει η Kamala Harris εάν μπει στο Λευκό Οίκο

Προειδοποίηση από Ρωσία – Ο Elon Musk θα είναι ο πρώτος που θα λογοκρίνει η Kamala Harris εάν μπει στο Λευκό Οίκο
Ο Ρώσος γερουσιαστής Alexey Pushkov στο κανάλι του στο Telegram σχολίασε γελοιογραφία που ανάρτησε ο Musk στο λογαριασμό του
Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Elon Musk θα είναι το πρώτο πρόσωπο που θα λογοκρίνει η Kamala Harris, εάν κερδίσει τις εκλογές, έγραψε ο Ρώσος γερουσιαστής Alexey Pushkov στο κανάλι του στο Telegram το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.
Έτσι, απάντησε στη γελοιογραφία που δημοσίευσε ο επιχειρηματίας στο κοινωνικό δίκτυο Χ.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το πρώτο πρόσωπο που θα λογοκρίνει εάν γίνει πρόεδρος θα είναι ο Musk με την κοινωνική του πλατφόρμα, την οποία μισούν οι Δημοκρατικοί και όλοι οι αντίπαλοι του Trum », είπε ο γερουσιαστής .
Στην εικόνα που δημοσίευσε ο Musk, ένας ζωγραφισμένος άνδρας με κοστούμι παίρνει μια κούκλα Joe Biden από το χέρι του και την πετάει σε έναν κάδο απορριμμάτων.
Έπειτα βάζει ένα άλλο με τη μορφή μιας γελαστής Kamala Harris.
Ο επιχειρηματίας την αποκάλεσε επίσης «μαριονέτα».
Νωρίτερα, ο επικεφαλής της Επιτροπής για την Πολιτική Πληροφοριών του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, Alexey Pushkov, σημείωσε ότι η υποψηφιότητα της Αμερικανίδας υποψήφιας των Δημοκρατικών Kamala Harris με τον Κυβερνήτη της Μινεσότα Tim Walz στις εκλογές θα ήταν ιδανική επιλογή για την αυτοκαταστροφή του Ηνωμένες Πολιτείες . Κατά τη γνώμη του, αυτό μπορεί να θεωρηθεί μια «παράδοξη επιλογή» της ιστορίας.
Πριν από αυτό, η The Telegraph έγραψε ότι η εκστρατεία της Kamala Harris θα μπορούσε να γίνει «δολοφόνος της Ουκρανίας» λόγω των κακών σχέσεων με τον πρόεδρο Volodymyr Zelensky.
Συγκεκριμένα, το 2022, αρνήθηκε το Κίεβο όταν ζήτησε να επιβληθούν προληπτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας με την ελπίδα ότι αυτό θα επηρέαζε την απόφαση της Μόσχας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης