Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Ρωσίας μέσω Akhmat στον κόσμο ο πόλεμος συνεχίζεται - Τρόμος στις μυστικές υπηρεσίες CIA, M16: Οι Ουκρανοί δεν θα αντέξουν

Μήνυμα Ρωσίας μέσω Akhmat στον κόσμο ο πόλεμος συνεχίζεται - Τρόμος στις μυστικές υπηρεσίες CIA, M16: Οι Ουκρανοί δεν θα αντέξουν
Η πιο σπουδαία είδηση είναι το μήνυμα της Ρωσικής ηγεσίας….στο κόσμο απαντώντας στον επικεφαλής των ειδικών δυνάμεων της Τσετσενίας Akhmat - Ο πόλεμος θα συνεχιστεί η ειδική επιχείρηση ακόμη δεν έχει φθάσει στο τέλος της
(upd12) Η πιο σημαντική είδηση δεν είναι ο τρόμος που έχει κυριεύσει τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ την CIA και της Βρετανίας την M16 που ξεκάθαρα ανησυχούν γιατί δεν ξέρουν πόσο θα αντέξουν οι Ουκρανοί…
Δεν μιλάμε για «νίκη» των Ουκρανών αλλά το πόσος χρόνος τους απομένει πριν παραδοθούν άνευ όρων.
Η πιο σημαντική είδηση δεν είναι ότι οι ΗΠΑ απέρριψαν το αίτημα Zelensky να μπορεί να χτυπήσει με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς το ρωσικό έδαφος.
Η πιο σημαντική είδηση δεν είναι ότι πέφτει το Pokrovsk και θα αποτελέσει μια σπουδαία στρατηγική νίκη των Ρώσων…
Η πιο σπουδαία είδηση είναι το μήνυμα της Ρωσικής ηγεσίας….στο κόσμο απαντώντας στον επικεφαλής των ειδικών δυνάμεων της Τσετσενίας Akhmat.
Ο πόλεμος θα συνεχιστεί η ειδική επιχείρηση ακόμη δεν έχει φθάσει στο τέλος της…απαντώντας στο Alaudinov επικεφαλής της Akhmat που δήλωσε ότι η Ρωσία κέρδισε στην Ανατολική Ουκρανία.
Το μήνυμα αυτό σε συνδυασμό με την δήλωση Putin ότι θέλει την Kamala Harris για Πρόεδρο των ΗΠΑ… αποδεικνύουν ότι οι Ρώσοι έχουν αποφασίσει να το πάνε μέχρι τέλους… και στο τέλος δεν θα υπάρχει ούτε κράτος της Ουκρανίας, ούτε Zelensky…
Η Ουκρανία θα διχοτομηθεί ανατολικά του Δνείπερου ποταμού θα περάσει στον έλεγχο της Ρωσίας… δηλαδή θα χάσει το 40% των εδαφών της...

Μήνυμα Peskov μέσω Alaudinov (Akhmat): Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία θα συνεχιστεί για καιρό

Η Ρωσία έχει ακόμη πολλά να κάνει για να κερδίσει την ειδική στρατιωτική επιχείρηση, δήλωσε ο γραμματέας Τύπου του Ρώσου Προέδρου Peskov.
Έτσι σχολίασε τη δήλωση του διοικητή των ειδικών δυνάμεων του Akhmat, στρατηγού Apti Alaudinov, ότι η Ρωσία είχε ήδη κερδίσει την ειδική στρατιωτική επιχείρηση.
«Υπάρχουν ακόμη πολλά να γίνουν», τόνισε ο Peskov.
Νωρίτερα, ο Alaudinov εξέφρασε την άποψη ότι η Ρωσία έχει ήδη κερδίσει την ειδική επιχείρηση και το νέο καθήκον των Ρώσων είναι να κάνουν τα πάντα για να γίνουν μια μεγάλη οικογένεια, έτοιμη για μελλοντικές προκλήσεις.
Ο βομβαρδισμός αμάχων και παιδιών υποδηλώνει την αποτυχία των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, ο εχθρός δεν μπορεί να αντισταθεί στον ρωσικό στρατό και ως εκ τούτου είναι «σε αγωνία», τόνισε ο Apti Alaudinov.

Πανικός στις μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ και Βρετανίας: Δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξει η Ουκρανία, οι Ρώσοι τους διαλύουν

Καταρρέουν οι ελίτ ουκρανικές δυνάμεις που ανέλαβαν την αυτοκτονική αποστολή του Zelensky στη ρωσική περιοχή Kursk ενώ οι απώλειές τους αυξάνονται δραματικά.
Τον φόβο του ΝΑΤΟ μεταφέρει δημοσίευμα του Bloomberg, το οποίο αναφέρει πως ίσως πολύ σύντομα οι Ουκρανοί αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το Kursk.
Το άδοξο τέλος της ουκρανικής περιπέτειας ταυτόχρονα με την ασταμάτητη ρωσική προέλαση στο Donbass ανησυχούν έντονα και τους επικεφαλής της αμερικανικής CIA William Burns και της βρετανικής υπηρεσίας κατασκοπείας M16 Richard Moore που καλούν σε συστράτευση τη Δύση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανωτερότητα της Ρωσίας.
Να σημειωθεί ότι και οι δύο προέβλεψαν έμμεσα ότι οι Ουκρανοί δεν θα αντέξουν για πολύ στο Kursk ενώ διέβλεψαν άμεσα μεγάλο κίνδυνο για την παγκόσμια τάξη του μονοπολικού κόσμου.
Είναι η πρώτη φορά, που οι αρχηγοί CIA και ΜΙ6 εμφανίζονται μαζί, γεγονός ενδεικτικό των ιστορικών στιγμών και του πανικού στη Δύση.
Νωρίτερα ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Lloyd Austin είχε παραδεχθεί πως κανένα όπλο - όσο ισχυρό και εάν είναι δεν μπορεί να αλλάξει τη μοίρα των Ουκρανών.

CIA – MΙ6: Δεν θα αντέξουν για πολύ οι Ουκρανοί στο Kursk – Πανίσχυρος ο Putin

Την ίδια στιγμή οι καταιγιστικές εξελίξεις στο ουκρανικό μέτωπο προκαλούν πανικό στις μυστικές υπηρεσίες των Αγγλοσαξόνων που σπεύδουν να προειδοποιήσουν για τον ρωσικό κίνδυνο, παραδεχόμενες εμμέσως την ανωτερότητα των Ρώσων.
Οι επικεφαλής της αμερικανικής CIA και της βρετανικής υπηρεσίας κατασκοπείας MΙ6 William Burns και Richard Moore, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Financial Times στο Λονδίνο προέβλεψαν ότι δεν θα αντέξουν για πολύ οι Ουκρανοί στο Kursk ενώ οι Ρώσοι παραμένουν πανίσχυροι.
O Moore της βρετανικής Μ16 αρνήθηκε να εκτιμήσει πόσο θα μπορούσε να αντέξει ο ουκρανικός στρατός στο Kursk στον απόηχο των δραματικών απωλειών των Ουκρανών στο Kursk.
«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε πόσο θα μπορέσουν να αντέξουν οι Ουκρανοί στην περιοχή του Kursk», είπε ο Moore χαρακτηρίζοντας την απόφαση του Κιέβου να εισβάλει σε ρωσικό έδαφος «τολμηρή».
Ταυτόχρονα και οι δύο τόνισαν πως δεν έχουν «καμία απόδειξη ότι αποδυναμώνεται η εξουσία του Ρώσου ηγέτη Vladimir Putin».
Σε δραματικούς τόνους και οι δύο απεύθυναν ύστατη έκκληση στήριξης της Ουκρανίας ένδειξη της επικείμενης κατάρρευσής της.

Kyrylo Budanov (Μυστικές υπηρεσίες Ουκρανίας GUR): Ο στόχος της Ρωσίας είναι να καταλάβει το Pokrovsk αλλά έρχεται χειμώνας

Ο Αρχηγός της Κύριας Διεύθυνσης Στρατιωτικών Πληροφοριών (GUR) της Ουκρανίας, Αντιστράτηγος Kyrylo Budanov σημείωσε ότι η εισβολή της Ουκρανίας στην περιφέρεια Kursk έχει επιπτώσεις στις ρωσικές επιθετικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία και εξέτασε τις προοπτικές για συνεχιζόμενες ρωσικές επιθετικές επιχειρήσεις τον χειμώνα 2024–2025.
Ο Kyrylo Budanov δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που δημοσιεύτηκε στις 7 Σεπτεμβρίου ότι η ουκρανική εισβολή στην περιφέρεια Kursk περιέπλεξε τα σχέδια της Ρωσίας για επιθετικές επιχειρήσεις τον Αύγουστο του 2024 και αργότερα αυτό το φθινόπωρο.
O Kyrylo Budanov σημείωσε ότι η ρωσική στρατιωτική διοίκηση δεσμεύει οποιοδήποτε διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό για να επιτύχει τον στόχο της προς την «κύρια κατεύθυνση» της Ρωσίας, που είναι το Pokrovsk, και ότι οι ρωσικές δυνάμεις εστιάζουν την προσοχή τους σε αυτή την κατεύθυνση.
Οι ρωσικές δυνάμεις ενίσχυσαν πρόσφατα τις επιθετικές επιχειρήσεις και έκαναν περαιτέρω προόδους κοντά στο Pokrovsk και δυτικά και νοτιοδυτικά της πόλης Donetsk.
Η ρωσική στρατιωτική διοίκηση έχει σχεδόν σίγουρα αποφασίσει να δώσει προτεραιότητα στις ρωσικές προόδους κοντά στο Pokrovsk και προφανώς θα είναι σε θέση να διοχετεύσει αρκετές δυνάμεις στην περιοχή για να συνεχίσει τις συνεχιζόμενες επιθετικές επιχειρήσεις προς τον στρατηγικό στόχο που είναι η κατάληψη του Pokrovsk.

Έρχεται χειμώνας

Ο Kyrylo Budanov σημείωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι οι χειμερινές καιρικές συνθήκες πιθανότατα θα περιπλέξουν τις ρωσικές επιθετικές επιχειρήσεις τους επόμενους μήνες, αλλά ότι αυτό δεν σημαίνει ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα σταματήσουν τις επιθέσεις σε ουκρανικές θέσεις.
Η εποχή της φθινοπωρινής λάσπης παρεμπόδισε ιστορικά τους ελιγμούς εδάφους της Ρωσίας και της Ουκρανίας, αλλά περίοδοι παρατεταμένων θερμοκρασιών παγώματος που συνήθως ξεκινούν στα τέλη Δεκεμβρίου παγώνουν το έδαφος και επιτρέπουν στα τεθωρακισμένα οχήματα να κινούνται πιο εύκολα από ότι τους φθινοπωρινούς και ανοιξιάτικους μήνες.
Οι καιρικές συνθήκες του φθινοπώρου και του χειμώνα πιθανότατα θα περιπλέξουν τη δραστηριότητα στο πεδίο της μάχης της Ρωσίας και της Ουκρανίας, αλλά είναι πολύ απίθανο να σταματήσουν εντελώς τη δραστηριότητα κατά μήκος της πρώτης γραμμής.

Scott Ritter (πρώην CIA): Θα ξεσπάσει παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος… η ένταση οδηγεί στο αναπόφευκτο

Ένας πυρηνικός πόλεμος θα ξεκινήσει αργά ή γρήγορα λόγω του υψηλού επιπέδου έντασης στον κόσμο, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών Scott Ritter.
«Με βάση το τρέχον επίπεδο έντασης στον κόσμο, η χρήση πυρηνικών όπλων είναι θέμα χρόνου», τόνισε ο ειδικός Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον αξιωματικό πληροφοριών, η τρέχουσα τάση είναι ότι ο κόσμος σταδιακά απομακρύνεται από την κλασική έννοια της πυρηνικής αποτροπής, η οποία δεν συνεπάγεται την προληπτική χρήση όπλων μαζικής καταστροφής.
«Υπάρχει ένα σενάριο στο οποίο μπορεί να ξεκινήσει ένα προληπτικό χτύπημα», είπε ο Scott Ritter.
Όπως σημείωσε ο ειδικός, χώρες σε όλο τον κόσμο δεν συζητούν πλέον τον έλεγχο τέτοιων όπλων και δεν μιλούν για την ανάγκη μείωσης του οπλοστασίου τους… αλλά στο πως θα αυξήσουν τα πυρηνικά όπλα.

Σοκάρουν οι απώλειες των Ουκρανών – Θυσία 10.700 στρατιώτες και 808 τεθωρακισμένα σε 31 ημέρες

Η υποχώρηση των Ουκρανών στο Kursk είναι αξιοσημείωτη. Χάνουν συνεχώς εδάφη, που είχαν καταλάβει και στρατιώτες.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μόλις σε 24 ώρες έχασαν 280 άνδρες (νεκροί, τραυματίες) ενώ οι συνολικές απώλειες ξεπέρασαν τους 10.700, από την αρχή της εισβολής στις 6 Αυγούστου 2024
Επίσης οι Ουκρανοί έχασαν 13 τεθωρακισμένα οχήματα, μεταξύ των οποίων τρία άρματα μάχης και 10 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 9 πυροβόλα, συμπεριλαμβανομένου ενός αμερικανικού τύπου M777 των 155 χλστ, 9 οχήματα. καθώς και σταθμό ηλεκτρονικού πολέμου.
Συνολικά, κατά τη διάρκεια των μαχών στην κατεύθυνση του Kursk από τις 6 Αυγούστου 2024 οι Ουκρανοί έχουν περισσότερους από 10.700 στρατιωτικούς και 808 τεθωρακισμένα πάσης φύσεως.

Bloomberg: Η Δύση ανησυχεί ότι οι Ρώσοι τελικά θα καταφέρουν να απωθήσουν τους Ουκρανούς από το Kursk

Οι σύμμαχοι της Ουκρανίας ανησυχούν ότι στον απόηχο της επιτυχημένης αντεπίθεσης του ρωσικού στρατού, τα ουκρανικά στρατεύματα θα μπορούσαν να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις συνοριακές περιοχές στο Kursk μέσα σε λίγους μήνες, ανέφερε το Bloomberg επικαλούμενο αξιωματούχους.
Το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg ανέφερε ότι ένα μήνα μετά την ουκρανική επιχείρηση, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι εξακολουθούσαν να αμφισβητούν ποιο ήταν το τελικό παιχνίδι της Ουκρανίας για την περιοχή στην περιοχή του Kursk.
Ορισμένοι συμμαχικοί αξιωματούχοι φοβούνται ότι τα ουκρανικά στρατεύματα θα μπορούσαν να αναγκαστούν να παραδώσουν τα εδάφη στις συνοριακές περιοχές του Kursk «μέσα σε λίγους μήνες εάν η Ρωσία πραγματοποιήσει μεγαλύτερη αντεπίθεση».
Καθώς οι ρωσικές δυνάμεις πιέζουν ασφυκτικά στο Donbass, ορισμένοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι εξέφρασαν την ανησυχία τους ότι «το κόστος της επιχείρησης Kursk μπορεί να αποδειχθεί υψηλό» για την Ουκρανία, ανέφερε το Bloomberg.
Επίσης τόνισε ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Zelensky είπε ότι το Κίεβο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την κατάσταση στην περιοχή του Kursk «ως διαπραγματευτικό χαρτί στις συνομιλίες».
«Αλλά χωρίς κανένα σημάδι από τη Ρωσία ότι είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί σοβαρά, ορισμένοι σύμμαχοι ανησυχούν ότι η Ουκρανία μπορεί να μην είναι σε θέση να το κρατήσει αρκετό καιρό ώστε να μοχλεύσει τις διπλωματικές προσπάθειες», πρόσθεσε το πρακτορείο ειδήσεων.

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Οι Ρώσοι διαλύουν τα Ουκρανικά συστήματα ATACMS με ανησυχητικό ρυθμό

Τα συνεχή ρωσικά πλήγματα έχουν μειώσει τον αριθμό των πυραύλων ATACMS και των εκτοξευτών HIMARS σε υπηρεσία προκαλώντας μεγάλες ανησυχίες στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις καθώς βλέπουν να μειώνονται επικίνδυνα τόνισε ο Βρετανός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Αυτοί οι Ουκρανοί έχασαν συνολικά 13 εκτοξευτές HIMARS και M-270 MLRS…
Δεν ακούμε πλέον τόσες πολλές αναφορές για το έργο τους», είπε ο Αλέξανδρος Μερκούρης.
Κατά τη γνώμη του Αλέξανδρου Μερκούρη, η απώλεια αυτού του εξοπλισμού ήταν μια πραγματική καταστροφή για την Ουκρανία, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι δορυφόροι τους δεν μπορούν να προμηθεύσουν HIMARS και πυρομαχικά.

Lawrence Wilkerson (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Ο Zelensky απέλυσε αξιωματούχους λόγω της αποτυχίας στο Kursk

Ο Ουκρανός πρόεδρος Zelensky ξεκίνησε μαζικές απολύσεις μεταξύ αξιωματούχων μετά την αποτυχία της επίθεσης στην περιοχή του Kursk, σημείωσε ο συνταξιούχος συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού Lawrence Wilkerson.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ουκρανός ηγέτης συνειδητοποίησε το μέγεθος των συνεπειών του αποτυχημένου σχεδίου.
Από όσο ξέρω, ο Zelensky απέλυσε πολλούς από τους υπεύθυνους για την επίθεση, γιατί τώρα καταλαβαίνει ότι αποδείχθηκε τεράστιο λάθος», τόνισε ο Lawrence Wilkerson.
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, σύμφωνα με τον συνταγματάρχη των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, δεν έχει πολλές επιλογές.
Κάλεσε τον αρχηγό του κράτους να δραπετεύσει με τις οικονομίες του στο εξωτερικό, ο Zelensky είναι τελειωμένος.
Νωρίτερα, ο Zelensky ανακοίνωσε ότι η επιχείρηση στο Kursk «προχωρούσε σύμφωνα με το σχέδιο».... να ανακόψει την προέλαση των Ρώσων στο Donbass (αλλά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο)
Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Jackson Hinkle ανέφερε ότι η Ουάσινγκτον γνώριζε εκ των προτέρων για τις επικείμενες μαζικές παραιτήσεις υπουργών στην Ουκρανία.
Οι απολύσεις θα μπορούσαν να έγιναν υπό την πίεση των Ηνωμένων Πολιτειών, κατέληξε ο εκπρόσωπος των ΜΜΕ.

Daniel Davis (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Η δήλωση Putin για Kamala Harris δείχνει ότι θέλει παράταση πολέμου, δεν μας παίρνουν σοβαρά

Η δήλωση υποστήριξης του Ρώσου ηγέτη Putin στην υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ Kamala Harris υποδηλώνει ότι η Ρωσία δεν ενδιαφέρεται για το ποιος θα γίνει επικεφαλής του Λευκού Οίκου, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο απόστρατος Συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού Daniel Davis.
«Αυτός είναι ο τρόπος τους να υπαινίσσονται ότι δεν τους νοιάζει ποιος θα είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», πιστεύει ο Daniel Davis.
Κατά τη γνώμη του, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Trump θα ήταν προτιμότερη πολιτική προσωπικότητα για τη Ρωσία, αφού έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι είναι έτοιμος να επιλύσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία.
Ωστόσο, ο Ρώσος ηγέτης αποφάσισε να στηρίξει την υποψήφια των Δημοκρατικών τόνισε ο Daniel Davis.
«Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά, μας φέρνει σε δύσκολη θέση», τόνισε ο Daniel Davis.

Οι Ουκρανοί υποχωρούν από το Kursk, αρχίζουν να χάνουν τα εδάφη που κατέλαβαν

Οι ρωσικές δυνάμεις ανέκτησαν πρόσφατα έδαφος και οι ουκρανικές δυνάμεις προέλασαν πρόσφατα στην περιφέρεια Kursk εν μέσω συνεχιζόμενων ουκρανικών επιθετικών επιχειρήσεων στην περιοχή στις 7 Σεπτεμβρίου.
Γεωτοποθετημένες εικόνες δείχνουν ότι οι ουκρανικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα σε θέσεις βόρεια της Sudzha.
Γεωγραφικά πλάνα που δημοσιεύθηκαν στις 6 Σεπτεμβρίου υποδεικνύουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις ανέκτησαν πρόσφατα θέσεις νοτιοανατολικά του Korenevo και στο βόρειο Cherkasskoye Porechnoye (βορειοανατολικά της Sudzha).
Οι ουκρανικές δυνάμεις φέρεται να συνέχισαν να επιτίθενται νοτιοδυτικά του Korenevo κοντά στο Snagost, Vishnevka και Komarovka. κοντά στο Korenevo, ανατολικά του Korenevo κοντά Olgovka και Matveyevka, βόρεια της Sudzha κοντά Maryevka και Pogrebki, βορειοανατολικά της Sudzha κοντά Martynovka.

Διεισδύουν εντός της πόλης Chasiv Yar οι Ρώσοι

Οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν 700 μέτρα βάθος στη δυτική Kalynivka (βόρεια του Chasiv Yar) και προχώρησαν δυτικά της Klishchiivka (νότια του Chasiv Yar), αλλά και εντός του Chasiv Yar. Οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν επίσης τις επιθετικές επιχειρήσεις κοντά στο ίδιο το Chasiv Yar, βόρεια του Chasiv Yar κοντά στο Hryhorivka και νότια του Chasiv Yar κοντά στο Andriivka στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου.

Προελαύνουν εντός του Toretsk οι Ρώσοι

Οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν τις επιθέσεις εντός του Toretsk και νότια του Toretsk κοντά στο Nelipivka και στο Niu York και προς το Sukha Balka στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου.

Περικυκλώνουν το Pokrovsk οι Ρωσικές δυνάμεις

Οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα ανατολικά και νοτιοανατολικά του Pokrovsk και συνέχισαν τις επιθετικές επιχειρήσεις στην περιοχή στις 7 Σεπτεμβρίου.
Γεωγραφικά πλάνα που δημοσιεύθηκαν στις 7 Σεπτεμβρίου δείχνουν Ρώσους στρατιωτικούς να επιτίθενται σε ομάδα Ουκρανών στρατιωτικών σε τεθωρακισμένο όχημα στο κέντρο Hrodivka (ανατολικά του Pokrovsk), υποδεικνύοντας ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν προχωρήσει στο κεντρικό τμήμα της πόλης. Επιπλέον γεωγραφικά πλάνα που δημοσιεύθηκαν στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου υποδεικνύουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις που δρούσαν νοτιοανατολικά του Pokrovsk προχώρησαν πρόσφατα οριακά στη βορειοδυτική και δυτική Mykhailivka (ακριβώς ανατολικά του Selydove), νότια της Mykhailivka και ακριβώς νότια της Novohrodivka.
Οι Ρώσοι κατέλαβαν τη Lysivka (νοτιοανατολικά του Pokrovsk), προχώρησαν στο ανατολικό και νότιο Ukrainsk (νοτιοανατολικά του Pokrovsk και νοτιοανατολικά του Selydove) και προχωρούν προς το Hirnyk (πιο νότια του Ukrainsk).

UAF_Kursk_Incursion_September_7_2024.png

Luhansk_Battle_Map_Draft_September_7_2024.png

Chasiv_Yar_Battle_Map_Draft_September_7_2024.png

East_of_Pokrovsk_Battle_Map_Draft_September_7_2024.png
Donetsk_Battle_Map_Draft_September_7_2024.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης