Τελευταία Νέα
Διεθνή

Washington Post: Φιάσκο Zelensky – Δεν έπεισε το ΝΑΤΟ για χτυπήματα στη Ρωσία με όπλα των ΗΠΑ

Washington Post: Φιάσκο Zelensky – Δεν έπεισε το ΝΑΤΟ για χτυπήματα στη Ρωσία με όπλα των ΗΠΑ
Η Ουάσιγκτον δεν έχει αλλάξει τη στάση της σχετικά με τους περιορισμούς στη χρήση όπλων μεγάλης εμβέλειας από το Κίεβο κατά της Ρωσίας, επισημαίνει η αμερικανική εφημερίδα
Ο Volodymyr Zelensky απέτυχε, δεν μπόρεσε να πείσει το ΝΑΤΟ να άρει τους περιορισμούς στη χρήση δυτικών όπλων για χτυπήματα βαθιά στο ρωσικό έδαφος, αναφέρει η Washington Post.
Ο Zelensky στράφηκε στους συμμάχους του κατά τη διάρκεια συνάντησης της Ομάδας Επαφής για την Άμυνα της Ουκρανίας στη Γερμανία.
Ωστόσο, η Ουάσιγκτον δεν έχει αλλάξει τη στάση της σχετικά με τους περιορισμούς στη χρήση όπλων μεγάλης εμβέλειας από το Κίεβο κατά της Ρωσίας.
Νωρίτερα, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ δεν εξετάζουν καμία αλλαγή στην πολιτική τους που εμποδίζει την Ουκρανία να χρησιμοποιεί όπλα αμερικανικής κατασκευής για να εξαπολύσει πλήγματα μεγάλης εμβέλειας βαθιά στη Ρωσία.
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin με τη σειρά του είχε καλέσει τους στρατηγούς του ΝΑΤΟ να συνειδητοποιήσουν «με τι παίζουν» όταν εξετάζουν τη δυνατότητα να επιτρέψουν στην Ουκρανία να διεξάγει τέτοια πλήγματα με δυτικά όπλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης