Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης αποτέλεσμα της κρίσης, όχι αίτιο - Διαβάζουν λάθος τους λόγους

Βορίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης αποτέλεσμα της κρίσης, όχι αίτιο - Διαβάζουν λάθος τους λόγους
"Το σύνολο της προσδοκίας της κοινωνίας βρίσκεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, γιατί δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο", ανέφερε ο Μ. Βορίδης
«Στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι έχουν μπει σε διαδικασία ρευστοποίησης, αλλά διαβάζουν λάθος τους λόγους. Θεωρούν ότι βρίσκονται σε διαδικασία ρευστοποίησης επειδή βρίσκεται εκεί ο Στέφανος Κασσελάκης και πιστεύουν ότι η αποπομπή Κασσελάκη είναι η λύση. Ομως ο Κασσελάκης βρέθηκε εκεί ως συνέπεια, αποτέλεσμα της κρίσης, όχι ως αίτιο», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης.
Ο κ. Βορίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά πως «εγώ δεν τα έχω βάψει και μαύρα για την κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ», υπογραμμίζοντας πως «τώρα το σύνολο της προσδοκίας της κοινωνίας βρίσκεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, γιατί δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο, αλλά δεν υπάρχει αλαζονεία».
«Εισπράττουμε την αυστηρή τους κριτική, που συνδέεται με την επικέντρωση της προσδοκίας τους», πρόσθεσε και αναφέρθηκε στο μέτωπο της ακρίβειας που αποτελεί νούμερο ένα πρόβλημα των πολιτών.
Όπως ανέφερε ο κ. Βορίδης, «εμείς εκλεγήκαμε με ένα συγκεκριμένο προεκλογικό πρόγραμμα. Είπαμε ότι βασική μας φιλοδοξία και βασικό μας στοίχημα είναι η αύξηση του εισοδήματος και η ευρύτερη σύγκλιση. Αυτό θα υλοποιηθεί σε βάθος 3ετίας. Μέχρι τότε δεν θα κοιτάζουμε το ταβάνι, ήδη αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό».
Συμπλήρωσε πως «έχει γίνει σειρά παρεμβάσεων και υπάρχει αποκλιμάκωση της ακρίβειας και τις τιμές των ενοικίων«, με φόντο τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη, στην 88η ΔΕΘ για το πρόγραμμα «Σπίτι μου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης