Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκλογές Οκτωβρίου ΠΑΣΟΚ: Μέχρι τις 21:00 στην Χ. Τρικούπη οι υπογραφές στήριξης των υποψήφιων για την προεδρία

Εκλογές Οκτωβρίου ΠΑΣΟΚ: Μέχρι τις 21:00 στην Χ. Τρικούπη οι υπογραφές στήριξης των υποψήφιων για την προεδρία
Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να συνοδεύονται τουλάχιστον από 5.000 υπογραφές μελών του κόμματος ή από το 15% των μελών της ΚΕ
Σχετικά Άρθρα
Την υποψηφιότητά τους καταθέτουν και επισήμως μέχρι τις 21:00 στην Χαριλάου Τρικούπη οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές κάλπες της 6ης και της 13ης Οκτωβρίου. .
Σύμφωνα με την Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ ) θα μπορούν να προέλθουν και να καταθέσουν την αίτηση υποψηφιότητας και τις υπογραφές από τις 17:00 έως τις 21:00 το απόγευμα της Δευτέρας 9/9 στα γραφεία του κόμματος.
Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να συνοδεύονται τουλάχιστον από 5.000 υπογραφές μελών του κόμματος ή από το 15% των μελών της ΚΕ. Οι υποψηφιότητες θα ανακηρυχθούν πιθανότατα αύριο, Τρίτη 10/9.
Σημειώνεται ότι όλοι οι υποψήφιοι δηλώνουν ότι έχουν ξεπεράσει το όριο που προβλέπει το καταστατικό.
Παράλληλα, αναμένεται να εξεταστεί και το θέμα της υποψηφιότητας του Χάρη Δούκα, για την ερμηνεία του καταστατικού ασυμβίβαστου για τους αιρετούς που αφορά στην υποψηφιότητα.
Ήδη, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, πήρε πρωτοβουλία και συζήτησε με τους εκπροσώπους των υποψηφίων να βρεθεί τρόπος ώστε να ξεπεραστεί ο σκόπελος στο άρθρο 36 του καταστατικού περί ασυμβίβαστου και να δεσμευτούν όλοι γι΄ αυτό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης