Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ακρίτα: Ο Κασσελάκης είναι το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ - Από την πρώτη στιγμή του έχουν φάει τα συκώτια - Ομοφοβικός ο Πολάκης

Ακρίτα: Ο Κασσελάκης είναι το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ - Από την πρώτη στιγμή του έχουν φάει τα συκώτια - Ομοφοβικός ο Πολάκης
Ακρίτα: «Ομοφοβικός ο Πολάκης»
«Εάν είναι υποψήφιος θα τον στηρίξω, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι απέναντι. Το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Κασσελάκης», είπε η Έλενα Ακρίτα μία μέρα μετά την ολοκλήρωση της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία οδηγεί τον Στέφανο Κασσελάκη εκτός προεδρίας.
Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε παράλληλα «πυρά» σε στελέχη του κόμματος που όπως είπε, «δεν έχουν κουνήσει το δάχτυλό τους για να βοηθήσουν» και τον «πολεμάνε από την πρώτη στιγμή».
Σε ό,τι αφορά στο ζήτημα με τους απλήρωτους εργαζόμενους της «Αυγής» και «Το Κόκκινο» επισήμανε πως πρέπει να βρεθεί λύση για να πάρουν τα χρήματά τους.

«Θα του χρεώσουμε και το προπατορικό αμάρτημα όπως πάμε»

Για τα όσα έγιναν στην Κεντρική Επιτροπή και την υπερψήφιση της πρότασης μομφής, είπε πως «έχουν γίνει λάθη από όλες τις πλευρές και αυτά τα λάθη συσσωρεύτηκαν. Ο Κασσελάκης όταν ήρθε κληρονόμησε και λάθη του παρελθόντος, διότι όταν το 32% έγινε 18%, που ήταν ο Κασσελάκης; Θα του χρεώσουμε και το προπατορικό αμάρτημα όπως πάμε».
«Αυτή τη στιγμή είμαστε το μέλι στο ψωμί της κυβέρνησης, τρίβει τα χέρια της», επισημαίνοντας πως «ασχολούμαστε συνέχεια με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ».
Στη συνέχεια, η κυρία Ακρίτα ανέφερε πως και ο «Κασσελάκης έχει κάνει λάθη», αναφέροντας ως παράδειγμα «οι παρουσιάσεις, τα σπίτια, πού πήγε, οι πρωινές εκπομπές που δεν είχε κανένα λόγο (να πάει)».
«Ένα δεύτερο λάθος ήταν πως κάναμε την τελευταία ΚΟ με Zoom. Έπρεπε να έρθει εδώ ο αρχηγός», και σημείωσε «αλλά να σας πως κάτι. Αυτός ο άνθρωπος είναι καθαρός. Δεν έχει κλέψει, δεν έχει εξαπατήσει κανέναν. Προσπαθεί να κάνει το καλύτερο. Από την πρώτη στιγμή που βγήκε τον πολεμάγανε», συνέχισε.

«Δεν βοηθήθηκε από κανέναν»

Σε σχετική ερώτηση για το ποιοι πολεμάνε τον Κασσελάκη και αν είναι μέσα σε αυτούς και ο Αλέξης Τσίπρας, η βουλευτής απάντησε «δεν ξέρω. Ξέρω όμως πως έναν χρόνο ολόκληρο θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω την φωνή του. Είναι βουλευτής. Δεν έπρεπε να έρθει μια φορά να μιλήσει;».
«Οι άνθρωποι που τον πολεμάνε πραγματικά δεν έχουν κουνήσει το χέρι για να βοηθήσουν σε τίποτα», τόνισε. «Από την πρώτη στιγμή του έχουν φάει τα συκώτια. Δεν βοηθήθηκε από κανέναν. Οι άνθρωποι που θέλουν καρέκλες δεν έχουν απλώσει το χέρι να βοηθήσουν. Είναι καθήμενοι σε μια καρέκλα και βγαίνουν, όπως ο κ. Σπίρτζης κάθε μέρα, και χρησιμοποιούν βαρύτατους και ανοίκειους χαρακτηρισμούς για τον Στέφανο Κασσελάκη».

«Πιστεύω θα ξαναβγεί ο Κασσελάκης»

Έπειτα, εκτίμησε πως «εγώ πιστεύω πως θα ξαναβγεί ο Κασσελάκης. Εάν είναι υποψήφιος θα τον στηρίξω, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι απέναντι. Το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Κασσελάκης».

«Ομοφοβικός ο Πολάκης»

Για τον Παύλο Πολάκη, τον οποίο αποκάλεσε ομοφοβικό σχολίασε πως «καταψηφίζει τον γάμο και λέει πως ‘’εγώ δεν θέλω να παντρεύονται αυτοί οι άνθρωποι’’ μπροστά σε όλους. Ακόμα και το Σάββατο η ομιλία του ήταν ξεκάθαρα ομοφοβική. Το να μην πει κάποιος εγώ δεν είμαι ομοφοβικός, δεν μου λέει τίποτα, μου θυμίζει αυτούς που λένε ‘’εγώ έχω φίλους γκέι αρκεί να μην προκαλούν’’. Εγώ άνθρωπο με αυτές τις απόψεις δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να ψήφιζα. Ψηφίσω Κασσελάκη».

«Θα φύγουν στελέχη αν ξαναβγεί ο Κασσελάκης - Σπουδαίο το έργο του Φάμελλου»

Στη συνέχεια, σε σχετική ερώτηση εκτίμησε πως θα αποχωρήσουν στελέχη από τον ΣΥΡΙΖΑ αν ξαναεκλεγεί ο κ. Κασσελάκης, από την ομάδα των «87», ενώ για τον Σωκράτη Φάμελλο σχολίασε πως «έκανε σπουδαίο έργο. Αν δεν ήταν αυτούς τους 11 μήνες πρόεδρος της ΚΟ, πραγματικά δεν ξέρω τι θα γινόταν. Αυτός μας κράτησε όρθιους και έδωσε στο προφίλ μας. Του χρωστάμε πολλά».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης