Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Το «WORLDCHAMPIONJET» ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, κατακτά το Αιγαίο και τον Σεπτέμβριο…!

tags :
Το «WORLDCHAMPIONJET» ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, κατακτά το Αιγαίο και τον Σεπτέμβριο…!

Άνεση, Πολυτέλεια και Ασύγκριτη Ταχύτητα είναι όσα χαρακτηρίζουν το WorldChampion JET

Είναι το ταχύπλοο με ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητα και βραβευμένο ως πλοίο της χρονιάς!
Το WORLD CHAMPION JET ανήκει στη SEAJETS στην εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.
Σε κάθε ταξίδι μπορεί να εξυπηρετήσει 1.310 επιβάτες και 222 οχήματα.
Jet2.JPG
Με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή  Worldchampion Jet μπορούμε να είμαστε στη Σύρο στην  «Αρχόντισσα των Κυκλάδων» ή «νύμφη του Αιγαίου» σε 1.55΄ για να απολάυσουμε καλλιτεχνικά γεγονότα όπως αυτά διοργανώνονται κάθε χρόνο στην Ερμούπολη την πρωτεύουσα του νησιού, όπως: το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Κυκλάδων, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Animasyros, το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής, τα Ερμουπόλεια, κα.
ΜΥΚΟΝΟΣ.jpg
Εαν θέλουμε κάτι πιο κοσμοπολίτικο το Worldchampion Jet σε μόλις 2.35΄ μας ταξιδεύει στο «νησί των ανέμων»τη Μύκονο.
Λαμπερή και αέρινη στο φως της ημέρας, γοητευτική και μυστηριώδης τη νύχτα η οποία μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε στα beach bars και στα clubs, να κάνουμε τις αγορές στα πολυτελή καταστήματα και τους χώρους τέχνης, να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές.
Εαν επιλέξουμε κάτι πιο εναλλακτικό σε 3.20΄ο Πρωταθλητής του κόσμου Worldchampion Jet μας ταξιδεύει στη Νάξο.
ΝΑΞΟΣ.jpg
Νησί με έντονη πολιτιστική κίνηση, η Νάξος διακρίνεται για το πλήθος των εναλλακτικών που προσφέρει με παραδοσιακά πανηγύρια και πολιτιστικά δρώμενα να διανθίζουν την παραμονή στο νησί. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν το Φεστιβάλ Νάξου στον Πύργο Μπαζαίου, διοργάνωση με διεθνή απήχηση, και τα Διονύσια, πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου υπό την αιγίδα του δήμου Νάξου που εξελίσσονται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και κλείνουν πανηγυρικά το Σεπτέμβριο με τη Γιορτή του Κρασιού και τη Γιορτή του Ψαρά.
Για τους πιο νέους που αναζητούν τη νυχτερινή ζωή, το Worldchampion Jet σε 4.45΄  τους ταξιδεύει στο “Λουλούδι των Κυκλάδων” την πανέμορφη Ίο ή Νιο, όπως αποκαλούν οι ντόπιοι το νησί τους.
ΙΟΣ.jpg
Βρίσκεται ανάμεσα στη Σαντορίνη, την Πάρο και τη Νάξο και είναι γεμάτη όρμους και απέραντες αμμουδιές.
Η πρώτη εντύπωση που αποκομίζει κάποιος φθάνοντας στο νησί είναι η μαγευτική Χώρα (πολύ κοντά στο λιμάνι του Όρμου) η οποία υποδέχεται τους ταξιδιώτες, αμφιθεατρικά χτισμένη στην πλαγιά ενός λόφου, στην κορυφή του οποίου υπάρχουν.
Για τους πιο ρομαντικούς ο Πρωταθλητής  Worldchampion Jet σε 4.45΄  τους ταξιδεύει στη μαγευτική Σαντορίνη.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ_1.jpgΔεν είναι τυχαίο ότι  θεωρείται ο κατεξοχήν ρομαντικός προορισμός στην Ελλάδα και παγκοσμίως δημοφιλής προορισμός για γαμήλιες τελετές ή ταξίδι του μέλιτος.
Δεν συναντά άλλωστε συχνά κανείς κάτασπρες μεγαλοπρεπείς πολιτείες χτισμένες στο χείλος του γκρεμού, με γραφικά χωριουδάκια, πλακόστρωτα σοκάκια και εντυπωσιακές εκκλησίες που λούζονται στο φως!
Κάθε χρόνο πολλά ερωτευμένα ζευγάρια συρρέουν στο ηφαιστειακό νησί, αναζητώντας να απολαύσουν αγκαλιασμένοι το διάσημο σε όλους ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης σε κάποιο μπαλκονάκι της Καλντέρας.
Ένα από τα μοναδικά στοιχεία και μια ευχάριστη έκπληξη για τους επιβάτες του πλοίου είναι το πρωτοποριακό concept του World Champion JET.

Jet3.JPG

Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου θα βρείτε ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο -παγκοσμίως- θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Εκεί θα έχετε τη Μοναδική Ευκαιρία να φωτογραφηθείτε δίπλα του και να δείτε από κοντά μια γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen και η οποία θα συνοδεύει το «WorldChampion Jet» στα ταξίδια του.
Jet4.JPG
Απολαύστε ταξίδι με απαράμιλλη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, και φτάστε στους αγαπημένους σας προορισμούς του Αιγαίου πιο γρήγορα από ποτέ με τη SEAJETS.
Jet5.JPG
Γίνε και 'συ JΕΤ με τη SEAJETS….!!

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • seajets.com
  • 210 710 7 710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης