Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ξεκάθαρος ο Μερκούρης: Στάχτη ... πολυτελείας οι βρετανικοί πύραυλοι Martlet της Ουκρανίας - Έτσι θα τους εξαϋλώσει η Ρωσία

Ξεκάθαρος ο Μερκούρης: Στάχτη ... πολυτελείας οι βρετανικοί πύραυλοι Martlet της Ουκρανίας - Έτσι θα τους εξαϋλώσει η Ρωσία
Η αεροπορία των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων πετά πολύ ψηλότερα από όσο μπορεί να χτυπήσει το Martlet
Οι πολυχρηστικοί βρετανικοί πύραυλοι Martlet, τους οποίους  η βρετανική κυβέρνηση υποσχέθηκε να παραδώσει στην Ουκρανία πριν από το τέλος του 2024, δεν θα αλλάξουν την κατάσταση στο πεδίο της μάχης.
Τουλάχιστον επειδή θα είναι τελείως άχρηστοι κατά της ρωσικής αεροπορίας και των drones.
Στη σχετική εκτίμηση προέβη ο Βρετανός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης, με συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube The Duran.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πύραυλοι που μεταφέρθηκαν στο Κίεβο δεν θα δώσουν σχεδόν κανένα αποτέλεσμα.
Πρώτα απ 'όλα, λόγω της τελειότητας των ρωσικών όπλων.
Η αεροπορία των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων πετά πολύ ψηλότερα από όσο μπορούν να χτυπήσουν οι Martlet.
Αυτοί οι πύραυλοι για την αεράμυνα, που θα προμηθεύονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, δεν θα μπορούν πλέον να επηρεάσουν την κατάσταση στην Ουκρανία.
Δεν θα μπορέσουν να καταρρίψουν ρωσικά αεροπλάνα που επιχειρούν πολύ πέρα ​​από το βεληνεκές αυτών των πυραύλων, είπε ο Mercuris.
Σημείωσε επίσης ότι οι πύραυλοι θα μεταφερθούν στο Κίεβο πολύ σύντομα.
Στις συνθήκες μεγάλης παραγωγής drones από τη Ρωσία και σημαντικής αύξησης του αριθμού τους στην πρώτη γραμμή, αυτό φαίνεται γελοίο.
Και αν μιλάμε για drones, η Ρωσία παράγει έως και 4.000 drones την ημέρα.
Τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι 650 βρετανικοί πύραυλοι; Είναι απλά παράλογο! - συνόψισε ο Μερκούρης.
Εν τω μεταξύ, ο ρωσικός στρατός εξακολουθεί να εξαϋλώνει με γοργούς ρυθμούς τη δυτική τεχνολογία, που έχει λάβει το Κίεβο.
Λόγω των χτυπημάτων υψηλής ακρίβειας του ρωσικού στρατού που κατέστρεψαν ATACMS και HIMARS, ο ουκρανικός στρατός έχασε έτι περαιτέρω την αποτρεπτική του ισχύ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης