Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραγκούσης: Δυσάρεστη παρένθεση ο Κασσελάκης, δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους αν θέσει υποψηφιότητα - «Πνίγει το δίκιο» τον Τσίπρα

Ραγκούσης: Δυσάρεστη παρένθεση ο Κασσελάκης, δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους αν θέσει υποψηφιότητα - «Πνίγει το δίκιο» τον Τσίπρα
"Ο ίδιος (ο Κασσελάκης) έχει καταλάβει ότι αν ξαναβάλει υποψήφιος δε θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους που είχε πάρει όταν είχε εκλεγεί" σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Ραγκούσης
Δυσάρεστη παρένθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ο Στ. Κασσελάκης, σύμφωνα με τον Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος ανέφερε ότι το κόμμα θα εκλέξει νέο πρόεδρο από τη βάση για να αποφασίσουν «μέλη και φίλοι ποιος θα είναι ο νέος και να δώσουν τέλος στο δράμα που ζούμε».
Ο κ. Ραγκούσης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και ένας από τους υπογράφοντες στο κείμενο των «87» για εκλογές Προέδρου που οδήγησε τελικά στην καθαίρεση Κασσελάλη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ μίλησε για« θετική εξέλιξη γιατί έκλεισε αυτή η δυσάρεστη παρένθεση»και τόνισε πως «η μετά Κασσελάκη εποχή για την προοδευτική παράταξη ξεκίνησε».
Εκτίμησε ότι δεν υπάρχει επιστροφή και αυτό φαίνεται από τη διστακτικότητα του Στ. Κασσελάκη να δηλώσει στον λαό τι ακριβώς θα κάνει.
«Ο ίδιος έχει καταλάβει ότι αν ξαναβάλει υποψήφιος δε θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους που είχε πάρει όταν είχε εκλεγεί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης.
Σχολιάζοντας το γεγονός ότι για πρώτη φορά καθαιρείται πρόεδρος κόμματος, ο κ. Ραγκούσης εξήγησε πως πρόκειτια για εξέλιξη που προβλέπεται από το καταστατικό.
Σε ό,τι αφορά τους υποψηφίους γιατην προεδράι του ΣΥΡΙΖΑ και ποιον ο ίδιος θα υποστηρίξει, ανέφερε πως «θα έχω κάποια προτίμηση αφού δω όλες τις υποψηφιότητες». Όπως είπε, βασικό κριτήριο θα αποτελέσει ο υποψήφιος που θα επιλέξει να έχει δηλώσει καθαρά ότι είναι υπέρ της ανασυγκρότησης του κόμματος με στόχο τη συνένωση των προοδευτικών δυνάμεων.

Για Τσίπρα

Κληθείς να απαντήσει τι θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, ανέφερε ότι «μπορεί να κάνει ότι ο ίδιος εκτιμήσει» και σχολίασε πως ορθώς δεν απάντησε ποτέ στις συκοφαντικές καταγγελίες του κ. Κασσελάκη γιατί θα έπεφτε στο επίπεδό του.
Καταλήγοντας, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι τον κ. Τσίπρα τον «πνίγει το δίκιο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης