Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΙΑΣΩ Παίδων: Διαγωνισμός με 10 δωρεάν check up και ολοκληρωμένα παιδικά πακέτα προληπτικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές

tags :
ΙΑΣΩ Παίδων: Διαγωνισμός με 10 δωρεάν check up και ολοκληρωμένα παιδικά πακέτα προληπτικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές
Και… το μαγικό ταξίδι της εξερεύνησης ξεκινάει!

Στο ΙΑΣΩ Παίδων, η υγεία του κάθε παιδιού είναι για εμάς το Α και το Ω! Εμπνευσμένοι από τη φαντασία και τη περιέργεια των παιδιών, έχουμε δημιουργήσει ειδικά μελετημένα check up για τους μικρούς μας φίλους, τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους, έτσι ώστε να ξεκινήσουν υγιείς το μαγικό ταξίδι της εξερεύνησης.
Η εξερεύνηση συνεχίζεται με τον διαγωνισμό του ΙΑΣΩ Παίδων στο Instagram, όπου προσφέρονται 10 δωρεάν παιδικά check up, με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά.
Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, διεκδικώντας τα check up του ΙΑΣΩ Παίδων, επισκεφτείτε τη σελίδα του Ομίλου ΙΑΣΩ στο Instagram (https://www.instagram.com/omilosiaso/) και κάτω από το post του διαγωνισμού, κάντε tag δύο φίλους/φίλες σας, like στο post του διαγωνισμού και follow τη σελίδα του Ομίλου ΙΑΣΩ.
Την Τρίτη 01/10/24, 10 τυχεροί θα κερδίσουν μετά από κλήρωση, 10 check up από το ΙΑΣΩ Παίδων. Το κάθε πακέτο προληπτικών εξετάσεων που θα κερδίσουν οι νικητές, περιλαμβάνει οφθαλμολογική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, triplex & καρδιολογική εξέταση.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού, ακολουθήστε το link: https://bit.ly/IASOPaidon_Terms2024

Σας υπενθυμίζουμε τα πακέτα προληπτικών εξετάσεων:

  • Βασικό πακέτο 65€
  • Έλεγχος άθλησης 80€
  • Ολοκληρωμένος ΩΡΛ έλεγχος 40€
  • Έλεγχος & Διαχείριση Σωματικού Βάρους 75€
  • Έλεγχος Σπονδυλικής Στήλης - Σκολίωσης 59€
  • Κινητική Ανάλυση Στάσης & Βάδισης 40€

Η προσφορά ισχύει μέχρι την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024. Οι εξετάσεις διενεργούνται καθημερινά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 210 6383503 & 210 6383070-072 (09:00-17:00).

Τα check up απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω. Για το Βασικό πακέτο και τον Έλεγχο άθλησης πραγματοποιείται συνταγογράφηση του Triplex καρδιάς από την Κλινική. Το κόστος των πακέτων επιβαρύνεται με επιπλέον 3€, όπου απαιτείται (βάσει του Ν. 5102/2024 – άρθρ. 25 – ΦΕΚ Α’ 55).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης