Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συναγερμός στην Αχαρνών - Άνδρας με φιάλη υγραερίου απειλεί να πέσει από τον 6ο όροφο - Εκκένωση υπουργείου

Συναγερμός στην Αχαρνών - Άνδρας με φιάλη υγραερίου απειλεί να πέσει από τον 6ο όροφο - Εκκένωση υπουργείου
Εκκενώθηκε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
(upd) Συναγερμός έχει σημάνει στην Αχαρνών, καθώς ένας αλλοδαπός άνδρας απειλεί να πέσει από τον 6ο όροφο κτιρίου κρατώντας φιάλη υγραερίου.
Στο σημείο έχει σπεύσει η Ελληνική Αστυνομία και ειδικός διαπραγματευτής,κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμων,  η Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, ενώ προληπτικά έχει διακοπεί η κυκλοφορία.
Ήδη, στην εκκένωση της πολυκατοικίας που βρίσκεται ο άνδρας, αλλά και του παρακείμενου υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προχώρησε η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.
Ο άνδρας, αρχικά έγινε γνωστό πως ήταν πιθανότατα Σύρος, όμως στη συνέχεια πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ ανέφεραν  πως πρόκειται για 28χρονο Παλαιστίνιο με ψυχολογικά προβλήματα, γνώριμο στις Αρχές, αφού και προ ημερών είχε απειλήσει ότι θα αυτοκτονήσει και  είχε μεταφερθεί σε ψυχιατρείο.
Ο άνδρας που φέρεται να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών, έχει ανέβει στο 6ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Αχαρνών και αρχικά απειλούσε πως θα έπεφτε στο κενό, κρατούσε μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια είπε στους αστυνομικούς ότι έχει μια φιάλη υγραερίου την οποία θα ανατινάξει.
Πλέον, διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ και μεταφραστές προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί.

pal2.JPG
Κλειστοί δρόμοι

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Αχαρνών, από το ύψος της οδού Μάρνης έως την οδό Στουρνάρη προχώρησε η ΕΛΑΣ, λόγω επιχείρησης που είναι σε εξέλιξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης