Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Αυτοκτονική η κίνηση Κασσελάκη να επιτεθεί στον Τσίπρα

Γεροβασίλη: Αυτοκτονική η κίνηση Κασσελάκη να επιτεθεί στον Τσίπρα
Η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα ο λόγος του πρώην προέδρου ήταν διχαστικός και ο ίδιος παρήγαγε μόνο αρνητικές ειδήσεις
Η καλοκαιρινή μεταμεσυνύχτια ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για τα μαύρα ταμεία στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που άνοιξε το θέμα της καθαίρεσης του, ανέφερε απόψε η Όλγα Γεροβασίλη.
Η κα Γεροβασίλη ανέφερε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα ο λόγος του πρώην προέδρου ήταν διχαστικός και ο ίδιος παρήγαγε μόνο αρνητικές ειδήσεις.
Σημείωσε επίσης ότι με δική του ευθύνη δίχασε την Κοινοβουλευτική Ομάδα τόσο με τη διαγραφή Λινού όσο και με την διαγραφή και επιστροφή του Παύλου Πολάκη.
Όσον αφορά τις επιθέσεις του Στέφανου Κασσελάκη στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, η κα Γεροβασίλη είπε ότι υπάρχουν πολιτικές ερμηνείες αλλά και ψυχολογικές.
Αυτή ήταν μια αυτοκτονική επίθεση, είπε η αντιπρόεδρος της Βουλής.
Σημείωσε επίσης στις δηλώσεις της ότι το καταστατικό του κόμματος ορίζει σαφώς ότι η Κεντρική Επιτροπή μπορεί να κάνει μομφή στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Δικαίωμα να είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης το έχει. Αν θα το κάνει δεν το γνωρίζω. Εκτιμώ ότι δεν θα κερδίσει» σημείωσε επίσης στις δηλώσεις της στο Action24.
Σε άλλο σημείο των δηλώσεων της χαρακτήρισε την ομιλία Κασσελάκη στην ΚΕ «αισχρή» επειδή αποκάλεσε τα μέλη της κουκουλοφόρους και πρόσθεσε ότι πλέον πρέπει να φύγουμε από την τοξικότητα, τους εκβιασμούς και την παραπολιτική. Τώρα πρέπει να περάσουμε ξανά στην πολιτική, ανέφερε.
Όσον αφορά τους «87» είπε ότι δεν είναι μπλοκ και πρόσθεσε ότι η ίδια εκτιμά τον Σωκράτη Φάμελλο αλλά και τον Νικόλα Φαραντούρη.
«Με τον Παύλο Πολάκη έχω διαφωνήσει πολλές φορές μαζί του αλλά συνυπάρχουμε πολιτικά για πάρα πολλά χρόνια» είπε επίσης.
Όσον αφορά τον μελλοντικό ρόλο του Αλέξη Τσίπρα είπε ότι η ίδια δεν μπορεί να μιλήσει εκ μέρους του ούτε για τις προθέσεις του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης