Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Theon και η Exosens ανακοινώνουν την υπογραφή μακροπρόθεσμης εμπορικής συμφωνίας

tags :
Η Theon και η Exosens ανακοινώνουν την υπογραφή μακροπρόθεσμης εμπορικής συμφωνίας
Η συμφωνία αυτή θα διασφαλίσει τη στενή συνεργασία των δύο εταιριών μέχρι το 2026, με δυνατότητα ανανέωσης για το 2027
Οι Λυχνίες Ενίσχυσης Φωτός αποτελούν κρίσιμο εξάρτημα των οργάνων νυχτερινής όρασης, αποτελώντας σημαντικό μέρος του κόστους τους.
Ως ο μεγαλύτερος αγοραστής λυχνιών παγκοσμίως, η THEON διατηρεί ηγετικό μερίδιο αγοράς, ιδίως μεταξύ των ευρωπαίων κατασκευαστών λυχνιών.
Αυτή η μακροπρόθεσμη συμφωνία, η οποία καλύπτει την περίοδο 2025-2026 με δυνατότητα ανανέωσης για το 2027, αφορά όχι μόνο το σύνολο των υφιστάμενων παραγγελιών της THEON στην EXOSENS, αλλά και μέρος της πρόσθετης εκτιμώμενης ζήτησης για την περίοδο αυτή.
Σε αντίθεση με τις προγραμματισμένες (ad hoc) παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια, η συμφωνία αυτή επιτρέπει στις δύο εταιρίες να συντονίσουν καλύτερα τα χρονοδιαγράμματα παραγωγής και παράδοσης. Για τη THEON, αυτό είναι ουσιώδες, όχι μόνο για τη διασφάλιση του
εφοδιασμού της, αλλά εξίσου σημαντικό για την περαιτέρω μείωση των χρόνων παράδοσης μόλις ληφθούν νέες παραγγελίες.
Αυτό άλλωστε είναι ένα από τα σημαντικότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της THEON στην αγορά της Νυχτερινής Όρασης.
Ο Κρίστιαν Χατζημηνάς, Ιδρυτής και CEO της THEON, σχολίασε: «Η ΤΗΕΟΝ έχει λάβει μέτρα για να διασφαλίσει μακροπρόθεσμα την ομαλή εκτέλεση των παραγγελιών προς τους υφιστάμενους πελάτες της, καθώς και να ανταποκριθεί στην αναμενόμενη αύξηση των παραγγελιών της για την περίοδο 2025-2026, και συνεπώς στην υψηλότερη ζήτηση για λυχνίες.
Ένα από τα μέτρα αυτά λαμβάνεται σήμερα με την υπογραφή μιας μακροπρόθεσμης συμφωνίας προμήθειας λυχνιών με την EXOSENS, η οποία, δεδομένης της ηγετικής θέσης της THEON στην Ευρώπη, εξασφαλίζει τη θέση της ως ο μεγαλύτερος προμηθευτής λυχνιών της ΤΗΕΟΝ για τα επόμενα χρόνια.
Σε παρόμοιες ενέργειες προχωράμε και με άλλους προμηθευτές λυχνιών όπου είναι απαραίτητο».
Επίσης, η ΤΗΕΟΝ ανακοίνωσε χτες, Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 τα αποτελέσματα του Α΄εξαμήνου του 2024, τα οποία μπορείτε να δείτε στη σελίδα: https://investors.theon.com/reports-presentations/default.aspx.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης