Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φουλ επίθεση από Λατινοπούλου: H κυβέρνηση μοιράζει χρηματικά μπόνους σε μορφή ... επιδόματος - Υιοθετεί πασοκικές πρακτικές

Φουλ επίθεση από Λατινοπούλου: H κυβέρνηση μοιράζει χρηματικά μπόνους σε μορφή ... επιδόματος - Υιοθετεί πασοκικές πρακτικές
«Η κυβέρνηση μέσω του κ. Πιερρακάκη δείχνει για άλλη μια φορά το πραγματικό "μεταρρυθμιστικό" της έργο, τονίζει με νόημα η πρόεδρος της Φωνής Λογικής
Tην ώρα που ο ΟΟΣΑ δημοσιεύει στην έκθεση "Education at a Glance 2024” πως οι δημόσιες δαπάνες για την εκπαίδευση στην Ελλάδα είναι σημαντικά χαμηλότερες από τον μέσο όρο των χωρών του ΟΟΣΑ η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε να μοιράζει επιδόματα σε δημόσιους υπαλλήλους και μάλιστα μέσω του υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ο οποίος φροντίζει τα του οίκου του, τονίζει η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου.
«Η κυβέρνηση μέσω του κ. Πιερρακάκη δείχνει για άλλη μια φορά το πραγματικό «μεταρρυθμιστικό» της έργο, με την επαναφορά ενός επιδόματος που ήταν ουσιαστικά έξτρα μπόνους σε δημοσίους υπαλλήλους», προσθέτει.
Το επίδομα αυτό έχει καταργηθεί εδώ και 20 χρόνια, ακριβώς επειδή δεν είναι...επίδομα.
Σήμερα, με τη μορφή εφάπαξ ετήσιας καταβολής, ο υπουργός αποφάσισε να δώσει το όχι και τόσο ευκαταφρόνητο ποσό, αξίας 500 ευρώ, υπογραμμίζει η Ευρωβουλεύτρια.
Πρόκειται για επίδομα εξετάσεων που θα χορηγηθεί σε 4.000 διοικητικούς υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας, εξηγεί στην ανακοίνωσή της.
Σαν να μην έφτανε αυτό, συμπληρώνει η κ. Λατινοπούλου, προχωράει και σε επίδομα «καταχώρησης ΕΣΠΑ» των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, έπειτα από πρόταση της ΠΟΣΥΠ.
Ως Φωνή Λογικής καταδικάζουμε αυτές τις πασοκικές πρακτικές της κυβέρνησης που κατέστρεψαν τη χώρα, καταλήγει στο ανακοινωθέν το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης