Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έκθεση βόμβα για το «σκοτεινό χρήμα» - Πώς οι διεθνείς διαφθορείς Soros, Rockefeller και Gates χειραγωγούν το πολιτικό σύστημα

Έκθεση βόμβα για το «σκοτεινό χρήμα» - Πώς οι διεθνείς διαφθορείς Soros, Rockefeller και Gates χειραγωγούν το πολιτικό σύστημα
Είναι πιο δύσκολο να χειραγωγείς ανθρώπους όταν αναγκάζεσαι να βγεις από τη σκιά…
Ο όρος «σκοτεινό χρήμα» χρησιμοποιείται ευρέως - αλλά είναι δύσκολο να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι όποιοι αόριστοι ισχυρισμοί διατυπώνονται ένθεν κακείθεν...
Από την άλλη, όταν μια έκθεση παρουσιάζεται από μια ερευνητική ομάδα που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε θέματα «σκοτεινού χρήματος», οι ισχυρισμοί γίνονται πιο ξεκάθαροι, οι ένοχοι έρχονται στο φως και, το πιο σημαντικό, αποκαλύπτεται η διαδρομή του χρήματος.
Ο Scott Walter, γεράκι του «σκοτεινού χρήματος» και πρόεδρος του Capital Research Center (CRC), έχει συγκεντρώσει πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τις πηγές «σκοτεινού χρήματος».
Στο νέο του βιβλίο, ο Walter καθοδηγεί τον αναγνώστη και αποκαλύπτει τον χορό πολλών δισεκατομμυρίων που έχει στηθεί γύρω από ΜΚΟ και φιλανθρωπικές οργανώσεις παντός είδους, για τη χειραγώγηση του πολιτικού συστήματος.
Στους εμπλεκόμενους δισεκατομμυριούχους περιλαμβάνονται μερικοί από τους πιο διάσημους Αμερικανούς, όπως ο Warren Buffett, ο Mark Zuckerberg και ο πιο συνήθης ύποπτος George Soros και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις τους (το Ίδρυμα Ford, το Ίδρυμα Rockefeller, το OpenSociety, το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και το Sierra Club).
Πώς, όμως, συντονίζονται όλοι αυτοί οι οργανισμοί και τα άτομα; Ξεκινά με μια ομάδα που ονομάζεται Arabella Advisors.

Τα «πλοκάμια» της Arabella

Όπως γράφει ο Walter στην έκθεσή του, «πρέπει να κατανοήσουμε πως τα πλοκάμια της Arabella έχουν απλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο».
Διεξάγοντας έρευνα σε οργανισμούς με αβλαβή ονόματα όπως «Arizonans United for Health Care, Floridians for a Fair Shake, Keep Iowa Healthy, New Jersey for a Better Future, and North Carolinians for a Fair Economy», συνειδητοποιεί κανείς πόσο επιβλαβείς είναι και ποιοι ρίχνουν χρήματα -από εκατοντάδες χιλιάδες έως δεκάδες εκατομμύρια δολάρια- σε αυτές.
Όπως προτείνει ο Walter, αυτά τα «αναδυόμενα παράθυρα» είναι απλώς πλοκάμια διαπλοκής – και υπάρχουν πολλά από αυτά.
Ο Walter εξηγεί πώς η Arabella εκμεταλλεύεται τα κενά της IRS για να δημιουργήσει μη κερδοσκοπικές θυγατρικές και κρατά τους δωρητές της κρυμμένους.
«Η συσκότιση σε ό,τι αφορά ποιος δωρητής πλήρωσε τι είναι ένα από τα δυνατά σημεία του συστήματος σκοτεινού χρήματος της Arabella, γι' αυτό και οι μεγαλύτεροι πελάτες της είναι αριστερά ιδρύματα» γράφει ο Walter.

Δεξιά εναντίον Αριστεράς

Το Walter's Capital Research Centre είναι μια συντηρητική ομάδα που εστιάζει στην ιχνηλάτηση της πορείας των χρημάτων της Αριστεράς.
Μεγάλο μέρος της έρευνας που σημειώνεται στη βιβλιογραφία προέρχεται από την ηλεκτρονική πηγή της που ονομάζεται InfluenceWatch.org.
Αυτός ο ιστότοπος καταγράφει τις εσωτερικές λειτουργίες μιας τεράστιας ομάδας φιλανθρωπικών οργανώσεων του αριστερού κέντρου.

Πολιτικοί

Από πού προέρχονται όλες αυτές οι οργανώσεις και πώς αναδύονται τόσο ξαφνικά και αποκτούν τόση επιρροή;
Ο Walter βάζει πρόσωπα και ονόματα στις φαινομενικά κρυμμένες φιγούρες.
Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, και ειδικά από το 2016 (η άνοδος του Donald Trump), έχει ασκηθεί πολιτική και κοινωνική πίεση στους συντηρητικούς από αμέτρητες πλευρές.
Όπως αναγνωρίζει ο Walter, «Είναι πιο δύσκολο να χειραγωγείς ανθρώπους όταν αναγκάζεσαι να βγεις από τη σκιά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης