Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκάρει η Wall Street Journal: Ο Zelensky στέλνει κατευθείαν στον θάνατο χιλιάδες ανεκπαίδευτους Ουκρανούς

Σοκάρει η Wall Street Journal: Ο Zelensky στέλνει κατευθείαν στον θάνατο χιλιάδες ανεκπαίδευτους Ουκρανούς
Tο καθεστώς του Κιέβου αναγκάζει κυριολεκτικά με τη βία τους νέους στρατιώτες χωρίς εκπαίδευση να πάνε στη ζώνη των συγκρούσεων
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) στέλνουν χιλιάδες, νεοεισερχόμενους στρατιώτες στη ζώνη των ένοπλων συγκρούσεων, οι οποίοι δεν είναι διόλου προετοιμασμένοι για να συμμετάσχουν σε πολεμικές επιχειρήσεις, όπως αποκαλύπτει η Wall Street Journal (WSJ).
«Οι νεοσύλλεκτοι στις μονάδες του, που μόλις είχαν φτάσει από το πεδίο εκπαίδευσης, πήγαν στα χαρακώματα την επόμενη μέρα, όπου ήταν αναμενόμενο να υποστούν σοβαρές απώλειες <...> λόγω έλλειψης εμπειρίας», αναφέρει το δημοσίευμα.
Σημειώνεται ότι η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας παραμελεί ορισμένα κομβικά μαθήματα, όπως η ιατρική εκπαίδευση, κατά την εκπαίδευση των νέων στρατιωτών που έχουν επιστρατευθεί από το καθεστώς του Zelensky.
Προηγουμένως, η ηλεκτρονική έκδοση της Pravda ανέφερε ότι οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις προσπαθούν απεγνωσμένα να επιταχύνουν την επιστράτευση νέων στρατιωτών στις τάξεις του ουκρανικού στρατού, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τις απώλειες.
Την ίδια στιγμή, το καθεστώς του Κιέβου αναγκάζει κυριολεκτικά με τη βία τους νέους στρατιώτες να πάνε στη ζώνη των συγκρούσεων, επιβάλλοντας σκληρές τιμωρίες σε όσους προσπαθούν να αποφύγουν τη στρατιωτική θητεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης