Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζάκρη: Πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης, προβοκάτσια οι φήμες για νέο κόμμα - Λυπάμαι για Πολάκη που επέλεξε τους 87

Τζάκρη: Πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης, προβοκάτσια οι φήμες για νέο κόμμα - Λυπάμαι για Πολάκη που επέλεξε τους  87
«Σε περίπτωση που αργήσουν οι εσωκομματικές εκλογές, έχουμε κίνδυνο οικονομικής κατάρρευσης», ανέφερε η Θ. Τζάκρη
Σχετικά Άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να είναι εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε η βουλευτής του κόμματος, Θεοδώρα Τζάκρη, χαρακτηρίζοντας ως «προβοκάτσια» τις φήμες που ακούγονται ότι θα ιδρύσει νέο κόμμα.
Η κα Τζάκρη μιλώντας στον ΣΚΑΪ με φόντο τις εξελίξεις στο κόμμα και τις χθεσινές αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας (συνεδρίαση Κεντρική Επιτροπή (ΚΕ) στις 21-22 Σεπτεμβρίου, Έκτακτο Συνέδριο 1-3 Νοεμβρίου 2024, εκλογή αντιπροσώπων στις 19-20 Οκτωβρίου και εκλογή νέου προέδρου και ΚΕ στις 24 Νοεμβρίου και εφόσον χρειαστεί 2ος γύρος την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου)αναφέρθηκε στα όσα η ίδια εισηγήθηκε.
Όπως είπε, εισηγήθηκε στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος η διεξαγωγή του Συνεδρίου να γίνει νωρίτερα, στις 6 Οκτωβρίου, με την υπάρχουσα σύνθεση, καθώς «σε περίπτωση που αργήσουν οι εσωκομματικές εκλογές, έχουμε κίνδυνο οικονομικής κατάρρευσης».
«Η γραφειοκρατία, δηλαδή οι "87", ήταν οι ίδιοι που γκρέμισαν πέρυσι και τον Αλέξη Τσίπρα και τώρα πράττουν το ίδιο με τον Στέφανο Κασσελάκη», πρόσθεσε και τόνισε ότι «αυτό κορυφώθηκε στην Κεντρική Επιτροπή, όπου τα 2/3 των μελών ψήφισαν με μυστική διαδικασία και το 1/3 επωνύμως και φανερά από το τηλέφωνο. Επομένως, πρόκειται για μια διαδικασία προβληματική και ερμαφρόδιτη, που δεν τη λες και άρτια, χωρίς ιστορικό προηγούμενο».

Για Πολάκη

Η κα Τζάκρη σχολιάζοντας για τη στάση του Παύλου Πολάκη που θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, ανέφερε πως «λυπάμαι που ο φίλος μου επέλεξε να συνταχθεί με τους "87", αυτούς δηλαδή που μέχρι πρότινος ζητούσαν τη διαγραφή του από το κόμμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης