Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παρέμβαση Musk: Η Harris εδώ και καιρό «κυβερνά» τις ΗΠΑ αφού ο Biden ήταν απών, γιατί δεν έκανε όσα σπουδαία υπόσχεται;

Παρέμβαση Musk: Η Harris εδώ και καιρό «κυβερνά» τις ΗΠΑ αφού ο Biden ήταν απών, γιατί δεν έκανε όσα σπουδαία υπόσχεται;
Elon Musk:  Αν η Harris μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα, γιατί δεν το έχει κάνει ήδη ως αντιπρόεδρος;
Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Kamala Harris έχει ήδη ουσιαστικά αρχίσει να κυβερνά τη χώρα, αφού ο επικεφαλής του Λευκού Οίκου, Joe Biden, εμφανίζεται σπάνια στη δουλειά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Elon Musk στον λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο X.
«Κι όμως, αν η Harris μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα, γιατί δεν το έχει κάνει ήδη ως αντιπρόεδρος; Ο Biden σπάνια εμφανίζεται, επομένως, στην πραγματικότητα, κυβερνά ήδη τις Ηνωμένες Πολιτείες», σημείωσε ο επιχειρηματίας.
Ταυτόχρονα, ο Musk τόνισε ότι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Donald Trump «θα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά στη διακυβέρνηση της χώρας» από ό,τι η Harris.
Το debate πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου (ώρα ΗΠΑ). Ο πρώην Αμερικανός ηγέτης επαίνεσε την τελευταία τηλεοπτική συζήτηση ως «την καλύτερη ολόκληρης της πολιτικής του καριέρας».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης