Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λάβρος ο Trump - Στημένο το debate από το ABC υπέρ της Kamala Harris - Η Taylor Swift θα πληρώσει το τίμημα

Λάβρος ο Trump - Στημένο το debate από το ABC υπέρ της Kamala Harris - Η Taylor Swift θα πληρώσει το τίμημα
Ο Trump υποστήριξε ότι το χθεσινό debate ήταν «στημένο» από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC
Λάβρος κατά του αμερικανικού πολιτικού και μιντιακού κατεστημένου εμφανίστηκε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, Donald Trump, στον απόηχο του χθεσινού debate με την υποψήφια των Δημοκρατικών, Kamala Harris.

Ο Trump υποστήριξε στο Fox & Friends ότι το χθεσινό debate ήταν «στημένο» από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC υπέρ της Δημοκρατικής αντιπάλου του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2024.

Στημένο το debate από το ABC

«Ήταν μια στημένη συμφωνία, όπως είχα υποθέσει ότι θα είναι, όταν κοιτάς το γεγονός ότι διόρθωναν όλα (όσα έλεγα) και δεν διόρθωναν όσα εκείνη έλεγε», κατήγγειλε ο Trump για τους δημοσιογράφους του ABC που συντόνισαν την τηλεμαχία και ξαναρωτούσαν τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο για ψευδείς ισχυρισμούς που έκανε.
«Θα έπρεπε να τους αφαιρέσουν την άδεια για τον τρόπο που το έκαναν αυτό.
Νομίζω ότι έχασαν μεγάλη αξιοπιστία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Συνέχισε την επίθεσή του κατά του ABC, λέγοντας: «Από τη σκοπιά του ABC, είναι ο πιο ανέντιμος, κατά τη γνώμη μου, ο πιο ανέντιμος ειδησεογραφικός οργανισμός, και αυτό λέει πολλά, γιατί όλοι είναι ουσιαστικά πραγματικά ανέντιμοι».
Υποστήριξε επίσης ότι ήταν το «καλύτερο debate που έχει κάνει ποτέ» και ότι το κέρδισε με «μεγάλη διαφορά».
«Τόσα πολλά πράγματα που είπα διαψεύστηκαν, διαψεύστηκαν εντελώς, αλλά η Kamala Harris μπορούσε να πει ό,τι ήθελε», κατήγγειλε ο Trump.

Σφοδρή επίθεση στην Taylor Swift

Παράλληλα ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος επιτέθηκε στην Αμερικανίδα σταρ της ποπ μουσικής Taylor Swift που ανακοίνωσε δημόσια πως θα ψηφίσει την Harris.
Ο Trump δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η Swift θα «πληρώσει το τίμημα» για την υποστήριξή της στην Δημοκρατική αντίπαλό του.
«Δεν ήμουν οπαδός της Taylor Swift (...) Φαίνεται να υποστηρίζει πάντα έναν Δημοκρατικό και πιθανότατα θα πληρώσει το τίμημα για αυτό στην αγορά» μουσικών πωλήσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Swift είπε ότι η πρόσφατη κοινοποίηση μιας ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Trump που ισχυριζόταν ψευδώς ότι τον είχε υποστηρίξει, την ώθησε να δημοσιοποιήσει τις προθέσεις της για ψήφο.
«Πραγματικά δημιούργησε τους φόβους μου για την τεχνητή νοημοσύνη και τους κινδύνους της διάδοσης παραπληροφόρησης.
Με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είμαι πολύ ξεκάθαρη», είπε.
Η Swift υπέγραψε την ανάρτηση: «Taylor Swift, Childless Cat Lady», παραπέμποντας στα σχόλια του JD Vance, αντιπροέδρου αντιπροέδρου του Trump, ότι η Αμερική διοικούνταν από «άτεκνες γατο- κυρίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης