Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Musk «κάρφωσε» την Kamala Harris - «Αν κερδίσει τις εκλογές ο άνθρωπος δεν θα φτάσει ποτέ στον Άρη»

Ο Musk «κάρφωσε» την Kamala Harris - «Αν κερδίσει τις εκλογές ο άνθρωπος δεν θα φτάσει ποτέ στον Άρη»
«Ο Trump υποστηρίζει μια κυβερνητική επιτροπή αποτελεσματικότητας για να επιτρέψει να γίνουν σπουδαία πράγματα, η Kamala όχι», τόνισε σχετικά ο ιδιοκτήτης της Tesla στο X
Μια επιτυχημένη αποστολή στον Άρη εξαρτάται από το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο, επισημαίνει με βεβαιότητα ο επικεφαλής της SpaceX και γνωστός υποστηρικτής των Ρεπουμπλικανών και του Trump προσωπικά, Elon Musk.
«Ο Trump υποστηρίζει μια κυβερνητική επιτροπή αποτελεσματικότητας για να επιτρέψει να γίνουν σπουδαία πράγματα, η Kamala όχι», τόνισε σχετικά ο ιδιοκτήτης της Tesla στο X, προσθέτοντας: «Δεν θα φτάσουμε ποτέ στον Άρη αν κερδίσει η Kamala».
Ο Musk άρχισε να ποστάρει ... ανελέητα στο X, την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που κατέχει, τις ώρες μετά το πρώτο προεδρικό ντιμπέιτ των ΗΠΑ στο οποίο η Αντιπρόεδρος Kamala Harris πάσχισε να αντιμετωπίσει τον πρώην πρόεδρο Trump, τον οποίο ο Musk υποστηρίζει.
Σε μια ανάρτηση, παραπονέθηκε ότι οι οικοδεσπότες της τηλεμαχίας «δεν ήταν δίκαιοι» με τον Trump.
Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, ο οποίος από καιρό ήθελε να αποικίσει τον Κόκκινο Πλανήτη, είπε το Σάββατο ότι σχεδιάζει να εκτοξεύσει τα Starships του στον Άρη χωρίς πλήρωμα σε δύο χρόνια.
Εφόσον η σχετική δοκινή εξελιχθεί καλά, τότε η SpceX θα στείλει την πρώτη πτήση με πλήρωμα μετά από τέσσερα χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης