Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φρουροί της Επανάστασης - Ιράν: Το Ισραήλ θα γευτεί πολύ σύντομα την εκδίκηση - Θα φέρουμε τη νίκη στην Παλαιστίνη

Φρουροί της Επανάστασης - Ιράν: Το Ισραήλ θα γευτεί πολύ σύντομα την εκδίκηση - Θα φέρουμε τη νίκη στην Παλαιστίνη
«Ο λαός της Παλαιστίνης θα γευτεί σύντομα τη γλυκιά γεύση της νίκης και το Ισραήλ και οι εχθροί θα γευτούν επίσης σύντομα την εκδίκηση»
Το Ισραήλ θα γευτεί σύντομα την εκδίκηση και οι Παλαιστίνιοι θα γευτούν τη νίκη, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim ο διοικητής των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) Hossein Salami.
«Ο λαός της Παλαιστίνης θα γευτεί σύντομα τη γλυκιά γεύση της νίκης και το Ισραήλ και οι εχθροί [ενν. της Παλαιστίνης] θα γευτούν επίσης σύντομα την εκδίκηση για τις φρικαλεότητες τους», τόνισε σχετικά ο αξιωματούχος του ιρανικού στρατιωτικού σώματος.
Επισημάινεται ότι στις 3 Αυγούστου, οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωναν ότι η δολοφονία του αρχηγού του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, Ismail Haniyeh, δεν θα μείνει αναπάντητη.
«Το Ιράν θα εκδικηθεί αυτούς που έχυσαν αίμα και θα το κάνει την κατάλληλη στιγμή, με τον σωστό τρόπο» δήλωσαν τότε από την Τεχεράνη.
Στις 31 Ιουλίου, οι New York Times ανέφεραν ότι ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Ali Khamenei διέταξε επίθεση στο Ισραήλ ως αντίποινα για τη δολοφονία του Ismail Haniyeh στην Τεχεράνη.
Το ρεπορτάζ επικαλείτο τρεις Ιρανούς αξιωματούχους, ανέφερε ότι ο ανώτατος θρησκευτικοπολιτικός ηγέτης της Τεχεράνης διέταξε από τον στρατό του το απευθείας πλήγμα στο Ισραήλ μετά τη δολοφονία του Haniyeh στην καρδιά της ιρανικής πρωτεύουσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης