Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φρικιαστικό έγκλημα στην Ελβετία - Επιχειρηματίας στραγγάλισε και πολτοποίησε σε μπλέντερ τη σύζυγό του

Φρικιαστικό έγκλημα στην Ελβετία - Επιχειρηματίας στραγγάλισε και πολτοποίησε σε μπλέντερ τη σύζυγό του
Ο σύζυγός της, ο οποίος κατονομάζεται μόνο με το ψευδώνυμο Thomas ομολόγησε κυνικά πως την στραγγάλισε και διαμέλισε το σώμα της
Μια φρικιαστική δολοφονία αποκαλύφθηκε στην Ελβετία με πρωταγωνιστή έναν 41 χρονο επιχειρηματία.
Ειδικότερα, πρώην μοντέλο φέρεται να στραγγαλίστηκε και να διαμελίστηκε με πριόνι και ψαλίδι κήπου προτού πολτοποιηθεί στο μπλέντερ από τον 41 σύζυγό της.
Το πτώμα της 38χρονης Kristina Joksimovic βρέθηκε τον Φεβρουάριο στο Binningen, κοντά στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Ο σύζυγός της, ο οποίος κατονομάζεται μόνο με το ψευδώνυμο Thomas ομολόγησε κυνικά πως την στραγγάλισε και διαμέλισε το σώμα της.
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι πήγε εκείνη να του επιτεθεί με ένα μαχαίρι πρώτα, εντούτοις η ιατροδικαστική έκθεση αντιτίθεται στον ισχυρισμό του για αυτοάμυνα.
«Για μένα, φαινόταν σαν να είναι η τέλεια οικογένεια» δήλωσε ένα άτομο που τους ήξερε στην εφημερίδα Blick.
Ένας άλλος φίλος τους όμως, υποστήριξε ότι η σχέση τους ήταν «σε κρίση για μήνες», με την αστυνομία να φέρεται να είχε κληθεί στο σπίτι τους κατόπιν αναφορών για σωματική βία.
Οι ερευνητές άλλωστε έκαναν λόγο για «έλλειψη ενσυναίσθησης και την ψυχρότητα μετά τη δολοφονία της γυναίκας του», προσπαθώντας να καλύψει τον θάνατό της.
Η Kristina, καταγωγή από το Μπένινγκεν με σερβικές ρίζες, φέρεται να είχε αποχωρήσει από το μόντελινγκ για «να ασχοληθεί με την εύρεση μοντέλων και να εμπνεύσει την επόμενη γενιά».
Μεταξύ άλλων, δίδαξε υποψήφιες για τα καλλιστεία Μις Ελβετία ώστε να ακολουθήσουν τα βήματά της.
Η πρώην Μις Ελβετία, Christa Rigozzi, είχε δηλώσει σοκαρισμένη όταν έμαθε για τη δολοφονία της: «Είναι τρομερό. Είμαι πραγματικά σοκαρισμένη. Σκέφτομαι τις δύο κόρες της. Ήταν μια τόσο όμορφη και καλόκαρδη γυναίκα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης