Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εντολή ΗΠΑ για πλήγματα σε απλούς Ρώσους - Antonov (Ρωσία): Η επίθεση στη Μόσχα δεν θα είναι μεμονωμένο γεγονός

Εντολή ΗΠΑ για πλήγματα σε απλούς Ρώσους - Antonov (Ρωσία): Η επίθεση στη Μόσχα δεν θα είναι μεμονωμένο γεγονός
Το Κίεβο έχει επιφορτιστεί να εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των απλών Ρώσων, των πόλεων και των χωριών μας λέει ο Anatoly Antonov
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανέθεσε στο Κίεβο να εντείνει τις επιθέσεις του εναντίον απλών Ρώσων πολιτών υποστήριξε ο Ρώσος πρεσβευτής στις ΗΠΑ Anatoly Antonov, αναφερόμενος στην άδεια που φέρονται να έδωσαν ΗΠΑ και Βρετανία για πυραυλικά πλήγματα βαθιά στο ρωσικό έδαφος.
«Οι προειδοποιήσεις από Αμερικανούς στρατιωτικούς και πολιτικούς επιστήμονες για την αδυναμία του Zelenksy να επιτύχει τους στόχους του με τη βοήθεια των διαβόητων πυραύλων ATACMS ή με ακόμα μεγαλύτερου βεληνεκούς συστήματα, απλώς αγνοούνται.
Φαίνεται ότι η επίσημη Ουάσιγκτον κατανοεί τέλεια την κατάσταση στο πεδίο της μάχης, όπου κάθε ημέρα τα ρωσικά στρατεύματα απελευθερώνουν όλο και περισσότερους οικισμούς στο Donbass.
Ωστόσο, οι Αμερικανοί πολιτικοί είναι εξαιρετικά ευχαριστημένοι με τον θάνατο των Σλάβων και στις δύο πλευρές της γραμμής επαφής.
Αυτοί είναι που ανοιχτά διακηρύσσουν ότι πρέπει να διατηρηθεί το παλιό σύστημα διεθνών σχέσεων όπου κυριαρχούσε η Αμερική» υποστήριξε ο Antonov.

Έρχονται επιθέσεις σε πόλεις, χωριά

«Στην πραγματικότητα, αυτή η ιδέα επιβεβαιώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο από εκπροσώπους των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
Είναι σαφές ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις με εκατοντάδες drones σε μη στρατιωτικές υποδομές στα προάστια της Μόσχας δεν θα παραμείνουν μεμονωμένο γεγονός.
Το Κίεβο έχει επιφορτιστεί να εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των απλών Ρώσων, των πόλεων και των χωριών μας.
Κανείς δεν προσπαθεί καν να κρύψει - ακόμη και στο υψηλότερο επίπεδο στον Λευκό Οίκο - ότι τα δεδομένα πληροφοριών ρέουν και συνεχίζουν να ρέουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Κίεβο» επισήμανε ο Ρώσος διπλωμάτης.

Τροφοδοτούν τη φωτιά της ρωσοφοβίας

Όπως είπε, η Ουάσινγκτον χρησιμοποιεί προκλητικά συνθήματα σχετικά με τα υποτιθέμενα σχέδια της Ρωσίας να καταλάβει σχεδόν τον μισό κόσμο προκειμένου «να δικαιολογήσουν τις εχθρικές τους ενέργειες κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας».
«Αυτό είναι σκέτη ανοησία.
Ταυτόχρονα, προκλητικά ψευδο-γεγονότα για ορισμένες προμήθειες από το Ιράν, τη Βόρεια Κορέα ή ακόμα και από την Κίνα τροφοδοτούν συνεχώς τη φωτιά της ρωσοφοβίας» τόνισε ο Antonov.

Καμία διαπραγμάτευση με τρομοκράτες

«Είναι αδύνατο να διαπραγματευτείς με τρομοκράτες.
Αυτοί πρέπει να εξαφανιστούν.
Πρέπει να χτυπηθούν ακόμα πιο δυνατά ώστε η προκλητική και άσκοπη στην ουσία της επίθεση στην περιοχή του Kursk να μην επαναληφθεί ποτέ» υπογράμμισε ο Ρώσος διπλωμάτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης