Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Ο Ρώσοι δημιούργησαν την κόλαση» - Επίθεση με εννέα FAB-500 μέσα σε 15 λεπτά - Έπληξαν την προεδρική ταξιαρχία των Ουκρανών

«Ο Ρώσοι δημιούργησαν την κόλαση» - Επίθεση με εννέα FAB-500 μέσα σε 15 λεπτά - Έπληξαν την προεδρική ταξιαρχία των Ουκρανών
Ρωσία: Όλες οι εναέριες βόμβες έφτασαν στους στόχους τους
Μια λέξη: Κόλαση.

Τα ρωσικά στρατεύματα εκτόξευσαν εναέριες βόμβες βάρους 500 κιλών με κεφαλή FAB-500 με ισχυρή εκρηκτικότητα στη θέση της προεδρικής ταξιαρχίας της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας.
Τρία αεροσκάφη 
έριξαν εννέα πυρομαχικά μέσα σε 15 λεπτά.
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του χωριού Kolesnikovka στην κατεύθυνση Kupyansk. Όλες οι εναέριες βόμβες έφτασαν στους στόχους τους.
«Στην πρώτη ταξιαρχία της Εθνικής Φρουράς δόθηκε η πιο σκληρή απάντηση», λένε ρώσοι αξιωματικοί στο Lenta.

Ο Zelensky το είχε παραδεχθεί...

Τον Μάιο, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky κατονόμασε έξι περιοχές όπου διεξάγονται οι «πιο καυτές» μάχες.
Θεωρούσε ότι πρόκειται για τις περιοχές Pokrovskoye, Kurakhovskoye, Kramatorskoye, Limanskoye, Vremevskoye και Kupyanskoye.
Στα τέλη Αυγούστου, ο Ουκρανός ηγέτης αξιολόγησε για άλλη μια φορά την κατάσταση στο μέτωπο. Συζήτησε για τις μάχες με τον Ανώτατο Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) Alexander Syrsky και σημείωσε ότι οι περισσότερες από τις επιθέσεις λαμβάνουν χώρα στην κατεύθυνση του Pokrovsk. Ο πολιτικός χαρακτήρισε επίσης δύσκολες τις κατευθύνσεις Kramatorsk, Toretsk και Kupyansk.

Οι ρωσικές βόμβες ολίσθησης έχουν εκσυγχρονιστεί

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, έγινε γνωστό ότι η Ρωσία είχε εκσυγχρονίσει τις βόμβες ολίσθησης.
Ήταν εξοπλισμένα με καθολικές ενότητες σχεδιασμού και διόρθωσης (UMPC). Σε επιβεβαίωση αυτού, το κανάλι Telegram Fighterbomber δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός FAB-500 με ένα UMPC κάτω από το φτερό ενός μαχητικού-βομβαρδιστικού Su-34. Η ενημερωμένη μονάδα έλαβε μια εκτεταμένη πτέρυγα, η οποία αυξάνει την εμβέλεια ολίσθησης του FAB-500.
«Τώρα ξεπερνά τη συντριπτική πλειοψηφία των τακτικών πυραύλων με την ίδια ακρίβεια και μια πολύ πιο ισχυρή κεφαλή», ανέφερε η έκθεση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης