Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Lidl Ελλάς γιορτάζει 25 χρόνια και χαρίζει καύσιμα για όλη τη χρονιά σε 100 τυχερούς μέσω του Lidl Plus

Η Lidl Ελλάς γιορτάζει 25 χρόνια και χαρίζει καύσιμα για όλη τη χρονιά σε 100 τυχερούς μέσω του Lidl Plus
Η εταιρεία, μέσω του προγράμματος πιστότητας Lidl Plus, στηρίζει έμπρακτα τους καταναλωτές της, προσφέροντας δώρα καυσίμων συνολικής αξίας 200.000€, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα τους σε όλες τις καθημερινές τους ανάγκες

Με αφορμή τα 25 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, η Lidl Ελλάς  συνεχίζει να επιβραβεύει το καταναλωτικό της κοινό με ακόμη έναν επετειακό διαγωνισμό μέσω της εφαρμογής Lidl Plus, προσφέροντας δωροκάρτες ΕΚΟ συνολικής αξίας 200.000€ σε 100 τυχερούς. Κάθε ένας από τους νικητές θα κερδίσει από 2.000€ (20 δωροκάρτες αξίας 100€ έκαστη), εξασφαλίζοντας καύσιμα για όλη τη χρονιά.
Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, οι χρήστες της εφαρμογής Lidl Plus έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, σκανάροντας την ψηφιακή τους κάρτα κατά τις αγορές τους στα καταστήματα της Lidl Ελλάς. Για κάθε 15€ αγορών, οι πελάτες κερδίζουν αυτόματα μία συμμετοχή, την οποία καλούνται να στείλουν μέσω της εφαρμογής.
Το Lidl Plus έχει καταστεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας αγορών των πελατών, προσφέροντας ευκολία, εξοικονόμηση και επιβραβεύσεις. Μέσω της εφαρμογής, οι χρήστες απολαμβάνουν αποκλειστικές προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια και συμμετοχές σε μεγάλους διαγωνισμούς. Επιπλέον, το Lidl Plus προσφέρει προσωποποιημένες προσφορές, προσαρμοσμένες στις αγοραστικές συνήθειες των χρηστών, ενώ οι εκπτώσεις στις καθημερινές προσφορές εφαρμόζονται αυτόματα χωρίς να απαιτείται ενεργοποίηση.
Με αυτή τη νέα πρωτοβουλία, η Lidl Ελλάς επιβραβεύει τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη τους, προσφέροντας σημαντικά δώρα και ενισχύοντας την αγοραστική τους εμπειρία. Η Lidl Ελλάς συνεχίζει να στηρίζει τους καταναλωτές, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης