Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σημαντική επιχείρηση της ρωσικής φρουράς στο Chernihiv - Σμήνος drones ισοπέδωσε ουκρανική αποθήκη οπλισμού

Σημαντική επιχείρηση της ρωσικής φρουράς στο Chernihiv - Σμήνος drones ισοπέδωσε ουκρανική αποθήκη οπλισμού
Στρατηγικός ουκρανικός στόχος καταστράφηκε σε δύσβατη δασική περιοχή
Στην περιοχή Chernihiv, μια αποθήκη πυρομαχικών που ανήκε στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εκκαθαρίστηκε με τη βοήθεια drones FPV, όπως ενημέρωσε η υπηρεσία Τύπου της Ρωσικής Φρουράς.
Κατά τη διάρκεια εναέριας αναγνώρισης, εντοπίστηκε όχι μόνο η κίνηση Ουκρανών μαχητών σε έναν από τους τοπικούς οικισμούς, αλλά και η θέση μιας αποθήκης σε δασική περιοχή.
Η Rosgvardiya πραγματοποίησε ένα ακριβές χτύπημα στον εντοπισμένο στόχο.
«Χρησιμοποιήθηκαν αντικειμενικά εργαλεία παρακολούθησης για την καταγραφή μεγάλης κλίμακας έκρηξης και πολλαπλών ακόμη δευτερογενών εκρήξεων στην αποθήκη», μετέδωσε με τη σειρά του το TASS.
Αποτέλεσμα ήταν η φωτιά να τυλίξει ολόκληρη την περιοχή όπου είχαν αναπτυχθεί στρατιωτικοί σχηματισμοί.
Η ρωσική φρουρά σημείωσε επίσης ότι καμουφλαρισμένες θέσεις βολής των ουκρανικών δυνάμεων καταστράφηκαν σε αυτήν την περιοχή χρησιμοποιώντας drones.
Όπως έγραψε νωρίτερα το KP.RU, ο πρόεδρος της επιτροπής για την κυριαρχία, τα πατριωτικά έργα και την υποστήριξη βετεράνων του Δημοσίου Επιμελητηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Vladimir Rogov, ανέφερε ότι τα ρωσικά στρατεύματα εμποδίζουν τις προσπάθειες του ουκρανικού στρατού να συγκεντρώσει εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό στο την κατεύθυνση Stepnogorsk στην περιοχή Zaporizhzhya και πραγματοποιούνται χτυπήματα σε εχθρικές μονάδες στην περιοχή Zherebyanki.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης