Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Scholz ζητά ειρήνη στην Ουκρανία λόγω κατάρρευσης του SPD στη Γερμανία

Ο Scholz ζητά ειρήνη στην Ουκρανία λόγω κατάρρευσης του SPD στη Γερμανία
Ο Scholz γνωρίζει ότι η πλειοψηφία του λαού της Γερμανίας είναι υπέρ των ειρηνευτικών συνομιλιών
Ο Γερμανός καγκελάριος Olaf Scholz τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής μίας νέας ειρηνευτικής διάσκεψης για την Ουκρανία με τη συμμετοχή της Ρωσίας για να ικανοποιηθεί τουλάχιστον εν μέρει η βούληση του γερμανικού λαού, δήλωσε στο TASS ο Steffen Kotre, μέλος της Bundestag από την παράταξη Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD).
«Ο καγκελάριος Scholz και πολλοί άλλοι έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι η Ουκρανία πρέπει ή μάλλον θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο.
Τώρα, φυσικά, ο Scholz δείχνει κάποιο ρεαλισμό στο όραμά του για την κατάσταση», είπε ο Kotre μέλος της κοινοβουλευτικής επιτροπής για την ενέργεια και την προστασία του κλίματος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την πρόταση του καγκελαρίου για συμμετοχή της Ρωσίας σε μια νέα διάσκεψη για την Ουκρανία.
Πάντως ο Kotre εμφανίστηκε δύσπιστος για τις πιθανότητες ο καγκελάριος «να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του».
Ειδικά από τη στιγμή που η γερμανική κυβέρνηση δεν είναι ουδέτερη», τόνισε.
«Αλλά θα είναι επίσης σαφές στον καγκελάριο ότι οι Γερμανοί δεν θα μείνουν για πάντα αδρανείς όσο τα χρήματά τους σπαταλούνται σε όπλα», πιστεύει εκτιμά ο Γερμανός βουλευτής.
Επίσης, ο Scholz γνωρίζει ότι η πλειοψηφία του λαού της χώρας, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, είναι υπέρ των ειρηνευτικών συνομιλιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης