Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λατινοπούλου από ΔΕΘ: Αμετανόητος σοσιαλιστής ο Μητσοτάκης - Κυβερνά με «πασοκικές» μεθόδους

Λατινοπούλου από ΔΕΘ: Αμετανόητος σοσιαλιστής ο Μητσοτάκης - Κυβερνά με «πασοκικές» μεθόδους
Ο πρωθυπουργός φοβήθηκε να κάνει οποιαδήποτε σοβαρή μεταρρύθμιση και η μόνη του έγνοια ήταν η καθιέρωση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών
Σχετικά Άρθρα
Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «αμετανόητο σοσιαλιστή» που «κυβερνά με τις πασοκικές μεθόδους που κατέστρεψαν τη χώρα» εξαπέλυσε η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» και ευρωβουλευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου, σε ομιλία της από την 88η ΔΕΘ.
Η κ. Λατινοπούλου μίλησε για κράτος που πολεμά την ελεύθερη οικονομία και επαναφέρει «τον πιο άδικο τρόπο φορολόγησης όλων των εποχών για ελεύθερους επαγγελματίες». Στις προτάσεις του κόμματος της, όπως είπε η κ. Λατινοπούλου είναι η μείωση φόρων και εισφορών, απλοποιημένος συντελεστής φορολογίας που σταδιακά θα φτάσει το 15%, κίνητρα επαναπατρισμού επιχειρήσεων από το εξωτερικό μειώσεις εργοδοτικών εισφορών και η κατάργηση «μη απαραίτητων και παρασιτικών οργανισμών».
Επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός φοβήθηκε να κάνει οποιαδήποτε σοβαρή μεταρρύθμιση και η μόνη του έγνοια ήταν η καθιέρωση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. «Αυτό δεν είναι ούτε πρόοδος ούτε μεταρρύθμιση», σημείωσε.
Υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση κομπάζει ότι έχει μειώσει τις ροές μεταναστών, οι οποίες, σύμφωνα με την ίδια «τριπλασιάστηκαν σε σχέση με πέρσι».
Σε ό,τι αφορά τη Θεσσαλονίκη, υπογράμμισε ότι «δεν της αξίζει η μίζερη και εσωστρεφής εικόνα των τελευταίων δεκαετιών» και τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι πολιτικοί. Η κ. Λατινοπούλου στράφηκε και κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν η πολιτική αντιπαράθεση να γίνεται χωρίς να υπάρχει στοιχειώδες ήθος.
«Δεν θα σταματήσουμε αν δεν δικαιωθεί το όραμά μας για ισχυρή Ελλάδα με ισχυρούς Έλληνες, πιστεύουμε στην πατρίδα, τη θρησκεία στην οικογένεια. Θα παλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι για όλα αυτά», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης